Что нужно знать об отдыхе в Абзаково?

Что нужно знать об отдыхе в Абзаково?

19.08.18 08:28 0 1309

Щоб від душі покататися на лижах, не потрібно летіти в інший куточок земної кулі і збирати заощадження кілька років. Чудовий гірськолижний курорт Абзаково знаходиться в Росії, в 60 кілометрах від Магнітогорська, на кордоні з Башкирією.

Територія упорядкована і обжита, інфраструктура давно розвинена, є абсолютно все для насиченого відпочинку. Сюди рідко добирається міністерство з питань спорту та журналісти телеканалів, але можете бути впевнені - за рівнем інфраструктури Абзаково коштує не нижче будь-якого ГК Червоної Поляни.

Шукаєте схили для захоплюючого фрірайду, траси для спуску на снігоході? Хочете відправити дітей в аквапарк, а самі в цей час проїхатися по крутих гірськолижних трасах? В такому випадку, гірськолижний комплекс Південного Уралу зробить ваш відпочинок незабутнім!

До речі, актуальні ціни на відпочинок в Абзаково можна переглянути на сайті: https://premier-tur.com/regions/abzakovo.

Курорти Абзаково

Уральський центр катання Абзаково користується популярністю серед любителів сноубордингу та велоспорту. Сезон катання на лижах починається в листопаді, а закінчується в травні.

Особливості:

  1. Загальна кількість трас - 13;
  2. Протяжність гірськолижних доріг - 18 000 метрів;
  3. Перепад висоти - 311 м;
  4. Траси для слалому - 4 з 13;
  5. Особливості спуску: всі траси проходять біля густих лісових насаджень. Це дозволить вам насолодитися швидкістю спуску і побачити прекрасний краєвид гір, незвичайну рослинність тутешніх місць;
  6. Пропускна здатність п'яти гілок підйомників становить 5000 осіб. Щоб піднятися на висоту 1200 метрів, буде потрібно всього 5 хвилин;
  7. Найдовша траса Абзаково розтягнулася на 3280 метрів.

Готелі Абзаково: Де зупинитися?

Всі готелі Абзаково чекають гостей круглий рік, пропонуючи найкращі умови для проживання. Приїхавши покататися на схилах Уральських гір, можна зупинитися в будь-якому з численних корпусів однойменного Будинку відпочинку «Абзаково», орендувати окремий котедж для компанії або зняти номер. Оренда житла дає можливість скористатися знижкою на візит в аквапарк, деякі косметичні процедури.

Серед бюджетних готелів великою популярністю користуються «Едельвейс», «Вертикаль», «Гірське повітря», «Горки», Aldego Village тощо. У кожному готелі все продумано до дрібниць, є своя упорядкована територія, а в номерах є все необхідне для комфортного відпочинку . Наприклад, навколо Aldego Village майже немає будівель, завдяки чому постояльцям відкривається чудовий вид на гори. У «Едельвейса» 2 лазні і сауна з басейном, а на території ГК «Вертикаль» - кілька зон відпочинку, дитячий майданчик і російська лазня на дровах.

Як дістатися до курорту?

Дістатися до Абзаково можна трьома способами:

  • Літаком. Авіарейси в Магнітогорськ здійснюються з Москви, Санкт-Петербурга і деяких інших міст Росії практично щодня. З аеропорту можна замовити трансфер в готель, скористатися послугами таксі або доїхати рейсовим автобусом;
  • На поїзді. Доїхати до ж / д вокзалу Магнітогорська можна з декількох міст Росії (з Москви - близько 32 годин). Маршрутні таксі від вокзалу до Ново-Абзаково ходять щогодини;
  • Автомобілем.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Чернігів: Всі роботи з ...
Наступна новина: Очільник Тернополя привітав ...

КОМЕНТАРІ