Культиватори суцільного обробітку

Культиватори суцільного обробітку

20.08.18 15:33 0 738

Кожного аграрія доводиться щорічно використовувати культиватори суцільного обробітку грунту. Такий агрегат відмінно допомагає в боротьбі з бур'янами, а також розпушує грунт без перевороту шарів грунту. Простіше кажучи, культиватор суцільного обробітку - незамінний помічник під час весняних польових робіт і висіву озимих. До речі, купити його можна на сайті https://orehovselmash.com/catalog/products/kultivatory/.

Культивація перед посівом робиться на приблизною глибині висіву насіння, тому діапазон глибини розпушування не надто широкий, зазвичай він не перевищує 16-18 см. Цього цілком достатньо, щоб обробити поле під будь-яку культуру.

Зазвичай культиватор являє собою підвісний або причіпний механізм, який з'єднується з трактором. Для розпушення грунту в культиватор передбачені лапи. Лапа - це списоподібний наральник, встановлений на стійку. При необхідності культиватори суцільного обробітку грунту комплектуються зубовими боронами, які більш ефективно розбивають великі фрагменти грунту і згрібають залишки бур'янів.

Культиватор суцільного обробітку КПС-4 - найпопулярніша модель вітчизняного ринку
Серед вітчизняних учасників агроринку найбільшою популярністю користується культиватор суцільного обробітку КПС-4. Він випускається як в навісному, так і в причіпному варіанті, обидва види добре справляються зі своїми завданнями.

Основними робочими елементами є стрілчасті лапи, вони розташовані в два ряди, їх ширина - 27 і 33 см. Це дозволяє культивувати поля, навіть сильно зарослі бур'янами. У третьому ряду можуть бути встановлені пружинні лапи, які згрібають залишки бур'янів, а також додатково рихлять грунт. Шарнирная вилка з гвинтом дозволяє точно регулювати глибину розпушування.

У причіпного варіанта КПС-4 ширина захвату становить 3,9 метра, тоді як у навісного культиватора - 4 метри. Він здатний обробляти грунт глибиною до 12 см при робочій швидкості 10-12 км / год. За одну годину КПС-4 здатний обробити 3,5 га грунту. Потужність трактора повинна бути не менше 80 к.с. Можна поєднувати кілька культиваторів, але тоді потужність трактора повинна бути значно вище.

КПС-4 не дарма протримався на нашому ринку так багато років, і за цей час в його конструкцію були внесені лише незначні зміни. Цей культиватор розроблявся спеціально для вітчизняних умов: його продуктивність і легкість в зверненні роблять КПС-4 серйозним конкурентом більш новим моделям культиваторів.

Ще один істотний плюс - це дешевизна в ремонті і доступність запчастин. Техніка має властивість ламатися, і вихід її з ладу в розпал передпосівної кампанії може вдарити по кишені. Запчастини до цього культиватора мають демократичні ціни, а насиченість ними ринку дозволяє усунути всі несправності культиватора в будь-який час року.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Що потрібно знати про ...
Наступна новина: Як вибрати парфуми для ...

КОМЕНТАРІ