У чому полягають переваги корейської косметики?

У чому полягають переваги корейської косметики?

22.08.18 14:46 0 1882

З кожним днем корейська косметика стає все більш популярною. Щодня маски, креми та інші чудеса косметичної промисловості з Кореї оспівують на порталах і форумах краси і здоров'я. Можна сказати, що корейська косметика потіснила більшу частину вітчизняних і європейських люксових брендів, і пов'язаний цей аспект не тільки з бюджетною вартістю, але і високою ефективністю. Про інші переваги продуктів краси з Кореї нам розповість співробітник інтернет-магазину корейської косметики https://minary.co.ua/.

Натуральний склад

Як відомо, корейці дуже трепетно ставляться до свого здоров'я. Відповідно, і косметику вони виробляють з мінімальним вмістом хімічних речовин. У частих випадках їх засоби і зовсім не містять ароматизаторів, барвників, продуктів нафтопереробки та консервантів.

Незвичайний склад

Корейська косметика славиться незвичайними складами. Частенько в них числяться компонентами, які не зустріти в продукції вітчизняного і європейського виробництва. Йдеться про корінь женьшеню, зміїну отруту, брокколі, витяжку зі слизу равлика, екстракти перлів, мімози і деяких видів водоростей. Хоча західні косметологи і вчені стверджують, що деякі компоненти ніяк не вписуються в європейські стандарти, більш того, вони вважають їх небезпечними для шкіри. Але корейський виробники заявляють, що цим словам: грош - ціна, і в більшій мірі це виверти європейських брендів, які терплять збитки через високий попит на косметику з Кореї.

Висока якість і ефективність

Корейська косметика може похвалитися високою ефективністю і якістю, оскільки виробники підходять до її виробництва з усією відповідальністю. Тим більше, якщо порівняти догляд за шкірою українок і кореянок, то стане зрозуміло, що другі приділяють своїй шкірі набагато більше уваги, ніж перші.

Різноманітність засобів

Асортимент корейської косметики вражає різноманітністю. Часом в ньому зустрічаються такі засоби, котрі вдень з вогнем не знайдеш на прилавках вітчизняних магазинів. Ось, наприклад, пудра для глибокої чистки або кислотні тонізуючі засоби. Корейці приділяють процедурі очищення обличчя досить багато часу, вони впевнені, що ідеально вичищена шкіра сприймає косметику значно краще, тому скрабу і, тим більше, звичайної "умивалки" для очищення шкіри недостатньо.

Привабливий дизайн і зручна упаковка

Привабливий дизайн притаманний більшості корейських косметичних засобів. Флакончики у вигляді кішечок, помідорів, яблук - чого тільки не зустрінеш в інтернет-магазинах косметики з Кореї. Особлива увага приділяється упаковці кремових, глиняних і тканинних масок. Яскравим прикладом є продукція таких брендів, як: Innisfree, Missha та Nature Republic, яка не тільки має натуральній склад, разноманітні корисні екстракти та складові, а й радує око.

Доступність

Ще однією важливою перевагою корейської косметики є невисока вартість. Вона по кишені практично кожному без винятку.

Висновки

Цих аргументів цілком достатньо для того, щоб зробити висновок, що корейська косметика гідна нашої шкіри!

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Як вибрати охоронну фірму?
Наступна новина: 7 ознак якісного насіння

КОМЕНТАРІ