Степан Барна зустрівся з Генсекретарем Світового конгресу українців Стефаном Романівим

Степан Барна зустрівся з Генсекретарем Світового конгресу українців Стефаном Романівим

23.08.18 09:27 0 481
Незважаючи на те, що австралієць українського походження пан Стефан Романів, проживає в Мельбурні, він часто навідується до Тернополя. Адже саме звідси родом його батько. Під час теперішнього свого візиту він завітав до голови обласної державної адміністрації Степана Барни.

«Зустрівся з добрим, довголітним другом головою Тернопільської державної адміністрації Степаном Барною. Українізація, економічний розвиток, імідж області – теми переговорів. Прогрес є! Бажаю подальших успіхів!», – написав на своїй сторінці у Facebook пан Стефан.

Про те, що Стефан Романів – великий син України, написав на своїй сторінці у Facebook й голова ОДА Степан Барна. Адже для популяризації української держави, мови та культури в світі він зробив чимало.

Стефан Романів, нагадаємо, політичний діяч, заступник голови Світової управи Спілки української молоді, з 2008 – Генеральний секретар Світового конгресу українців, голова комісії з визнання Голодомору геноцидом проти українського народу. У 2016-ому пан Романів отримав відзнаку Президента України – ювілейну медаль «25 років незалежності України» – за вагомий особистий внесок у зміцнення міжнародного авторитету Української держави, популяризацію її історичної спадщини і сучасних надбань та з нагоди 25-ї річниці незалежності України.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Житомирщині за кошти ...
Наступна новина: Чернігів: Затверджено ...

КОМЕНТАРІ