В Житомирській області бердичівський перевізник,який збирається відмовитися від рейсів,ризикує втратити всі напрямки

В Житомирській області бердичівський перевізник,який збирається відмовитися від рейсів,ризикує втратити всі напрямки

23.08.18 12:31 0 501
Перевізник ТОВ «Бердичівське АТП-11837» із 25 серпня збирається припинити транспортне сполучення за приміськими автобусними маршрутами у районі через їх невигідність. Перевізник має піти назустріч людям, або Житомирська ОДА розірве договір за всіма напрямками, у тому числі із вигідними.

Про це сказав 21 серпня, заступник голови ОДА Олексій Ясюнецький під час наради з питань забезпечення автобусним сполученням.

— — «А чому ви не відмовляєтеся від вигідних маршрутів? Якщо ви перестанете возити людей за цими напрямками, бо вам це невигідно – ми, як замовники послуг, розірвемо договір на перевезення на всі маршрути і знайдемо нового перевізника. Але, якщо у вас є проблеми з боргами і ви через це відмовляєтесь, тоді пропоную зібратися і вирішити це питання. Тут мають усі піти один одному назустріч, аби не було соціальної напруги», – сказав Олексій Ясюнецький.

Також він додав, що завтра, 22 серпня, Житомирська ОДА збереться разом із перевізником, представниками Державної фіскальної служби та районною владою для вирішення питання із заборгованістю.

З 20 маршрутів, від яких хоче відмовитися перевізник, ОДА виступає, як замовник послуг за 14 напрямками.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: Вулицю ...
Наступна новина: В Житомирській області ігор ...

КОМЕНТАРІ