Яку папку для документів краще вибрати?

Яку папку для документів краще вибрати?

23.08.18 16:04 0 2040

Папка для документів - невід'ємний атрибут ділової та офісного життя. Це інструмент, який використовується у всіх компаніях, офісах, штабах. У ній зручно зберігати і переносити всі необхідні документи, вона завжди під рукою, в неї навіть можуть поміститися гаманець, записна книжка, приладдя для письма та смартфон. Кожен виріб має свою індивідуальність і підійде лише для певної ситуації, тому не варто легковажно ставитися до вибору. Всього різняться шість видів ділових папок для документів:

  • ділова папка без блискавки або з блискавкою, призначена для зберігання великої кількості документів і файлів, що стримуються затискачем для паперів. Це один з найпоширеніших типів продукції. Блискавка є додатковим засобом захисту, що запобігає втрату паперів і потрапляння вологи;
  • адресна папка, призначення якої - зберігання документів для підписання перевіряючими органами і начальством, а також для вручення грамот і дипломів. Оформлення папки є наріжним каменем;
  • папка-портфель, що поєднує в собі функціональність сумки і зручність папки для паперів. У ній є додаткові кишені, відділення, щоб в них могли поміститися всі канцелярське приладдя та особисті речі. На ринку можна зустріти десятки моделей, що відповідають самим різним запитам;
  • конференц-папка схожа з папкою-портфелем по функціональності і конструкції, проте, вона призначена більше для паперів і файлів. Вона розкривається як книга, надаючи повний доступ до внутрішнього простору. Дизайн папки підбирається індивідуально, залежно від напрямку діяльності людини або компанії - від яскравого і помітного, до суворого і витриманого;
  • папка-реєстратор призначається для акуратного зберігання документації в шафах і на полицях. Вони дозволяють усунути паперові завали, перетворюючи їх в строгі ряди папок. Кріплення робляться у формі кілець, закріплених на пружинах - це дозволяє надійно утримувати файли, не даючи їм розсипатися.

папка для документівДля виготовлення ділових папок використовуються пластик, тканину, штучна і натуральна шкіра (до речі,якщо вам потрібна папка для документов из кожзама, то придбати її можна в інтернет-магазині julada.com). Вибір матеріалу залежить від можливостей замовника і призначення виробу. Діловій людині, що цінує свій час і постійно знаходиться в русі, потрібна практична і надійна папка, яка буде надійно зберігати всі цінності. Матеріал повинен вибиратися зносостійкий, щоб не виникли неохайні потертості, здатні зруйнувати загальний зовнішній вигляд. Шкіряні папки виглядають дуже солідно і підкреслюють статус власника, тому вони набагато дорожче інших. Респектабельність підвищується, якщо на лицьову сторону нанести логотип компанії. Це додає солідності і є відмінним рекламним ходом.

Тим, хто має справу з безліччю офісної канцелярії, буде потрібно міцна папка, здатна вмістити безліч документів. Вона повинна бути міцною і простий в зверненні, щоб всі файли були у вільному доступі. Для великих компаній є сенс замовити папки оптом, так як паперова документація поки не витіснена цифровий, і всі фінансові звіти, податкові відомості і проекти робіт можуть зберігатися в цих виробах.

Орні папки, конференц-папки підійдуть людям діловим, яким часто доводиться демонструвати свої проекти, документи і ескізи на презентаціях і перед перевіряючими органами. Вони зручні у користуванні, відкриваються на манер книги, відкриваючи погляду зацікавлених осіб весь набір паперів. Як і у випадку з діловими папками і папками-портфелями, оригінальним рішенням буде нанесення логотипу компанії на лицьову частину папки.

Для повсякденних завдань існують папки з паперу та гнучких листів пластику. Типи кріплення в таких виробах - гумки, кліпси, клапани, кільця і  швидкозшивачі. Вони служать для скріплення невеликого числа документів для комунікації між відділами, подачі регулярних документів і акуратного зберігання корисної інформації. Ці папки відносно недорогі, міцні і доступні в більшості канцелярських магазинах.

Залишається питання - як вибрати правильну ділову папку? Це безпосередньо залежить від того, для кого і навіщо вони купуються. Для щоденного використання застосовуються папки-портфелі і конференц-папки. Вони доповнюють імідж власника, надаючи будь-яких переговорів з його участю додаткового статусу і значимості. Для офісу підійде папка-реєстратор, зовнішній вигляд якої поступається місцем функціональності, місткості і низькою ціною. Спосіб кріплення документів, зручність використання і носіння, наявність додаткових відділень - все це необхідно врахувати, перш ніж купити ділову папку собі або в подарунок.

На сьогоднішній день є безліч виробників, які займаються виробництвом папок - від невеликих приватних фірм до великих канцелярських компаній. Спектр пропонованих товарів надзвичайно широкий, а варіанти оформлення і набір додаткових функцій ще ширше. У бізнесі немає дрібниць, важлива кожна деталь, навіть така звична як ділова папка. Тому не варто недбало ставитися до вибору папок для паперів і повсякденних потреб.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ