Житомиряни долучились до підняття Державного Прапора України на майдані ім. С.Корольова.

Житомиряни долучились до підняття Державного Прапора України на майдані ім. С.Корольова.

24.08.18 09:14 0 423
Сотні житомирян долучились до відзначення Дня Державного Прапора України та стали свідками урочистого підняття синьо-жовтого стягу.

Захід відбувся вранці, 23 серпня, на майдані ім. С. Корольова за участю представників влади, духовенства та громадськості.

Синьо-жовтий прапор підняли курсанти Житомирського військового інституту ім. С. Корольова.

Житомиряни розгорнули 80 прапорів та спільно із колективом «Родослав» виконали Державний Гімн України.

— Голова Житомирської ОДА Ігор Гундич зазначив: «Місто Житомир – одне з перших, в якому підняли Державний Прапор України. І свято державного Прапору, яке ми відзначаємо, це прояв і патріотизму, і оптимізму, і любові до нашої держави. Приємно, коли звучить Державний Гімн та піднімається Державний Прапор, навіть першокласники кладуть руку на серце і співають. Це дає можливість нашому молодшому поколінню відчувати себе патріотами. А ми їм показуємо гарний приклад, щороку піднімаючи Державний Прапор. І повірте, що це не просто офіціоз, адже раніше прапор вивішували лише на державних будівлях. А – і в магазинах, і у машинах, й ОДА щоночі підсвічується синьо-жовтими кольорами. Це говорить про те, що змінюється час, до влади приходить нове покоління. І ми обов'язково будемо єдиною незалежною соборною європейською державою».

На завершення приємні емоції та піднесений настрій подарувала танцювальна композиція у виконанні колективу «Сонечко».

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ