Скорпіон: Гороскоп на 2019 рік

Скорпіон: Гороскоп на 2019 рік

25.08.18 15:20 0 1487

Вже до 2019 року лишилося не так багато часу, тому робота астрологів просто кипить і вони не покладаючи рук складають прогнози для усіх знаків зодіака. Сьогодні ж ми розглянемо астрологічний гороскоп для Скорпіона, а розповість нам його головний редактор сайту lunday.ru.

Магнетичний і таємничий Скорпіон промчить по ситуації 2019 року хвацько, як на віндсерфі. Багато в чому розвиток подій буде визначати положення головних об'єктів року, Сонця і Марса. Але і стабілізуюча основа у вигляді з'єднання 2 стихій (Земля і Вода), які є покровителями року Свині внесе свою лепту. Даний розклад означає свободу прийняття рішень і впевненість в своїх силах.

Що стосується Марсіанської енергетики, вона буде дещо трансформованою через обмеження, що накладаються на войовничу планету розташуванням на небесному театрі. Ваша керуюча планета, дорогий Скорпіон, втратить агресію і жорсткість підходів, зате практично безперервно візьметься транслювати натиск і активність в розгляді будь-яких питань. Готуйтеся до того, що проблеми ви станете вирішувати відразу в міру їх надходження і не заспокоїтеся, поки не вирішите. Незавершених справ в 2019 році у вас бути не повинно, а тому плануйте їх з урахуванням швидкої реалізації. Якщо ви зайняті в якомусь довготривалому проекті, наприклад, отримуєте вищу освіту, цілі і завдання в його рамках визначайте стосовно до даного етапу. Простіше кажучи, не беріть фундаментальних тем для курсових робіт, беріть прикладні. На їх основі потім будете визначатися з перспективами. Головне, щоб було від чого відштовхуватися.

гороскоп скорпионВтім, робота та навчання у вас в даний період все одно буде йти фоном до основних подій, які розгорнуться в особистому житті. А тут буде весело і цікаво. Майте на увазі, дорогий Скорпіон, в 2019 році ви опинитеся в зоні підвищеної уваги представників протилежної статі. Це обіцяє масу вигод і приємних хвилин, в тому числі і в сфері ділових інтересів. Правда, якщо у вас вже є постійний партнер і ви дорожите відносинами з ним, доведеться сильно постаратися, щоб сторонні контакти ні в якій мірі їх не торкнулися. Коротше кажучи, шифр краще.

У професійній сфері представники знака Зодіаку Скорпіон в 2019 році зможуть домогтися позитивних змін. Просто активно користуйтеся новими контактами і трансформаціями, трапилася в старих союзах. Якщо ви власник власного бізнесу, є шанс розширитися за рахунок більш вигідною дислокації підприємства. Якщо працюєте на компанію, можете вимагати підвищення зарплати і отримати надбавку. Головне в цій ситуації не займати позицію прохача. Тримайтеся впевнено, все інше зроблять натиск і наполегливість, якими вас забезпечить Марс. Правда, є одна умова. Повинні бути вагомі підстави для того, щоб надати вам нове місце для вашого автосервісу (магазину) або збільшити вам матеріальну винагороду. Наприклад, вдала угода, відгуки клієнтів або партнерів, словом, все, що говорило б про ваш високий професіоналізм.

Взагалі в 2019 році у Скорпіонів все зростеться, якщо візьмете на себе роль ведучого в будь-якому процесі. Навіть якщо в результаті до справи доведеться залучати інших учасників, лідерських позицій постарайтеся не поступатися. Будьте готові до того, що іноді емоції стануть брати верх над здоровим глуздом і, навпаки, там, де треба слухатися серця, включиться холодний розум. Це все підступи Місяця і Меркурія, які в даний період виявляться в пригніченому стані і візьмуться створювати своєю енергетикою знижений фон.

гороскоп скорпионМайте на увазі, що ситуації, що формуються ними, будуть точковими, і ви зумієте поліпшити фінансове становище в разі сварок або раптових образ. Пам'ятайте, що ви в 2019 році летите під вітрилом по хвилях. Лавірує. Щоб прийти в потрібну точку, не обов'язково перти в лоб. Звичайно, іноді обставини стануть складатися так, що іншого виходу, крім атаки, ви не побачите. В цьому випадку бийтеся до кінця. Ніяких відступів і компромісів. У 2019 ви зможете перемогти будь-кого, навіть перевершує силами, супротивника. Інша справа, що іноді зустрічаються люди, яких простіше зламати, ніж нагнути. Не забувайте про це, коли станете вирішувати питання особистих взаємин. До слова, якісь проблеми в цій сфері будуть виникати досить часто. Однак, що цікаво, ви отримаєте масу задоволення, розрулюючи всю цю метушню.

Треба сказати, що 2019 рік для ближнього кола представників знаку Зодіаку Скорпіон - це час основоположних і знакових подій. Чи не здивуєтеся, якщо дізнаєтеся, що головним фігурантом відбувається станете ви? Уявіть ситуацію: ваша доросла дочка оголошує, що вагітна, і ні словом не заїкається про вступ в шлюб. При цьому плаче і взагалі ходить як у воду опущена. І чи варто дивуватися, що ви негайно розшукає «автора» зріє плода любові і побудуєте його за статутом? Ну, потім звичайно почнеться підготовка до весілля, переговори зі сватами та інші принади створення нової сім'ї. Запарити бігати по справах, але буде весело. А може, самі станете таким «автором» або застовпити далекосхідний гектар і потягнете сім'ю переселятися.

Так що майте на увазі, якесь велике подія, а можливо і не одне, вам в цьому році має бути. Воно буде супроводжуватися ситуацією вибору. Як вирішите, так потім і піде. І якщо піде не так, винуватим опинитеся ви. Якщо не вдається негайно звертайтеся за підтримкою і порадою до старших і мудрішим членам сім'ї. Це буде дуже правильне рішення. Господиня року - Свиня - тварина сімейна. Вона всіляко схвалить ваші благородні наміри і влаштує так, щоб все склалося якнайкраще. За вас в цей період будуть і зірки, і люди.




Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Автомобильные ...
Наступна новина: Як вибрати студію дизайну ...

КОМЕНТАРІ