Підготовка до ЗНО по географії в 2019 році

Підготовка до ЗНО по географії в 2019 році

25.08.18 17:04 0 1765

Ще років десять тому випускники шкіл могли тільки мріяти про те, щоб готуватися до іспитів біля домашнього комп'ютера, а не просиджувати годинами в бібліотеках. Життя не стоїть на місці, і зараз, завдяки сучасним технологіям, підготуватися до вступу до вузу можна ефективно і швидко. Після появи зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО) батьки випускників все більше турбуються про те, як же допомогти підліткам підготуватися і успішно здати ці самі тести. Адже ЗНО відрізняється від звичних іспитів минулих десятиліть:

  • По-перше, результати тестів підходять для прийом до всіх вузів;
  • По-друге, завдання для тестів змінюються щороку.

Тому кожна мама 11-класника прагне допомогти своєму випускнику і мотивувати його на підготовку до ЗНО. Далі ми розглянемо, як мотивувати підлітка на підготовку до ЗНО з географії і допоможе нам в цьому співробітник інтернет-магазину "Букварик": https://bookvarik.com.ua, в якому безпосередньо можна купити всю необхідну навчальну літературу.

Як мотивувати сучасного підлітка на підготовку до ЗНО з географії?

Успішні люди, лідери часто володіють такими якостями - самоорганізація, нестандартне мислення і почуття гумору. Підлітки, які захоплюються популярними молодіжними серіалами, прагнуть бути схожими на їх героїв. Наприклад, в серіалах «Доктор Хаус», «Теорія великого вибуху» і «Теорія брехні» персонажі мають високий рівень знань, які вони накопичували багато років. Варто звернути на це увагу старшокласника.

Сучасні підлітки у віці 16-17 років - амбітні та повні планів, вони зацікавлені в отриманні знань, але в той же час не завжди розуміють, як відбувається сам процес. Важливо якомога раніше мали змогу донести до 11-класника, що без системного навчання неможливо втілення мрії. Батькам вже зараз варто задуматися про те, як забезпечити випускникові якісні умови для отримання високого балу на ЗНО.

Адже результати цих тестів - це можливість отримати престижну вищу освіту. Необхідно пояснити підліткові, що люди, які досягли успіху, набували знання все життя і не втомлювалися пізнавати щось нове. Допоможіть випускнику зрозуміти: успіх кумирів молоді, залежить від посидючості, відповідальності і працьовитості, під силу повторити кожному.

Як ефективно підготуватися до ЗНО з географії?

Життя підлітків наповнене всілякими розвагами і хобі, які часом відволікають від занять в школі і, тим більше, від підготовки до випускних іспитів. Припадають вони якраз на теплу пору року, коли хочеться провести час не вдома за книгами, а на свіжому повітрі. Найчастіше випускники вважають, що зможуть легко скласти ЗНО і вступити до обраного ВУЗу. Але, як показує практика, тести ЗНО з географії відрізняються тим, що до них не підготуєшся за короткий термін.

Мамам 11-класників варто якомога раніше задуматися про те, щоб їх школяр зміг спокійно і без зайвих стресів здати тест ЗНО з географії, отримати високий бал і без проблем вступити до ВУЗу. Постарайтеся пояснити своїй дитині, що першим кроком в забезпечене життя є успішне складання тесту, і це не так складно, якщо завчасно підготуватися.

«Сьогодні готуватися до іспитів - це одне задоволення», - сказали б випускникам їхні батьки, які колись і подумати не могли про такі освітні блага, як інтернет, відео-уроки та електронні носії інформації, які доступні зараз їх дітям.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Что собой представляет ...
Наступна новина: Важность средств ...

КОМЕНТАРІ