В Житомирській області два нові спортивні майданчики зі штучним покриттям в Овручі вже чекають на дітей.

В Житомирській області два нові спортивні майданчики зі штучним покриттям в Овручі вже чекають на дітей.

27.08.18 12:48 0 561
В Овручі завершили будівництво футбольного поля зі штучним покриттям та поліфункціонального майданчика для волейболу, баскетболу, тенісу.

Відкриття майданчиків відбулося 23 серпня, за участю голови Житомирської ОДА Ігоря Гундича, народного депутата України Володимира Арешонкова та першого заступника голови облради Сергія Крамаренка.

— « ми відкриваємо ще 2 спортивні майданчики зі штучним покриттям, на які із державного бюджету спрямовано 1,5 млн грн, ще 1,4 млн грн після об'єднання в територіальну громаду змогла спрямувати Овруцька ОТГ. Переконаний, що ці майданчики не будуть пустувати – тут завжди займатимуться діти. І футбольне поле, і тенісний корт стануть хорошим поштовхом того, аби діти мали більший інтерес до спорту, а наша область через декілька років – нових спортсменів», – сказав керівник області.

Одразу після відкриття футбольного поля та функціонального майданчика тут розпочали змагання футбольні та волейбольні команди.

Голова ОДА Ігор Гундич підкреслив, що це ще не всі спортивні об'єкти, які чекають на нинішніх і майбутніх спортсменів на Овруччині – нині тут реконструюють ФОК – об'єкт ДФРР.

— «Цьогоріч ми робимо великий акцент саме на розвиток спорту. Створюємо спортивне відділення в ліцеї для обдарованих дітей, реконструюємо стадіон "Полісся", спорткомплекс «Динамо» у Радомишлі, ФОК – тут, у Овручі, будуємо спортивні майданчики зі штучним покриттям. Це – реальні символи змін, які відбуваються у нашій державі під патронатом Президента Петра Порошенка, за особистої підтримки Віце-прем'єр-міністра Геннадія Зубка», – зазначив Ігор Гундич.

Довідково:

Спортивний майданчик (футбольне поле) 42х22 зі штучним покриттям побудований на стадіоні «Юність». 749,5 тис грн спрямовано субвенції з державного бюджету, 702 тис грн – кошти місцевого бюджету.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Переваги та недоліки ...
Наступна новина: В Тернополі діти учасників ...

КОМЕНТАРІ