Владислав Атрошенко привітав чернігівців з Днем Незалежності.

Владислав Атрошенко привітав чернігівців з Днем Незалежності.

27.08.18 12:26 0 523
«Для нас, громадян України, День Незалежності – найголовніше свято. Наша держава дуже важко здобувала свою Незалежність, і продовжує це робити зараз, що вартує високої ціни – життів захисників країни», - з такими словами звернувся чернігівський міський голова Владислав Атрошенко до чернігівців, вітаючи містян зі сцени під час концертної програми на Красній площі.*/blockquote

На думку міського голови, найкращим внеском Чернігівської громади у Незалежність, найкращим вшанування пам'яті всіх, хто віддав життя за країну, буде спільна робота. Для того, щоб Чернігів у перспективі до 2020 року став кращим серед рівних по потенціалу серед обласних центрів України.

«Треба повірити у себе, повірити в Україну. Потрібно тут працювати, сплачувати податки та народжувати дітей. І ми збудуємо Європу в Україні самі», - вважає Владислав Атрошенко.*/blockquote

Міський голова також привітав учасників мотопробігу «Під рідним прапором держави». Акція стартувала вранці від Чернігівського річкового порту.

Учасники мотопробігу, а їх було більше 100, відвідали Седнів, Городню, Корюківку та Мену, подолавши майже 250 кілометрів. О 19.00 ефектно фінішували на Красній площі, зібравши оплески сотень глядачів.

24 серпня, святкові заходи до Дня Незалежності на Красній площі тривали майже увесь день. Розпочались із відкриттям ХІІІ Міжнародного фольклорного фестивалю національних культур «Поліське коло». Звідси ж, о 15.00 стартував загальноміський велопробіг.

З 16.00 на головній сцені для чернігівців виступали творчі колективи та виконавці, а також автор та виконавець патріотичних пісень Христина Панасюк.

А увечері для чернігівців та гостей міста грав гурт «Тінь сонця». Їх виступ - подарунок від чернігівського міського голови Владислава Атрошенка.

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Переваги та недоліки ...

КОМЕНТАРІ