Спортивні ігри на Тернопільщині: У 9 видах спорту змагалися близько 400 учасників

Спортивні ігри на Тернопільщині: У 9 видах спорту змагалися близько 400 учасників

27.08.18 08:33 0 495
Спортивні ігри Тернопільської області, присвячені 27-ій річниці Дня Незалежності України, вперше проводилися у Великогаївській ОТГ Тернопільського району. Зібрали понад 400 учасників змагань на місцевому стадіоні у селі Великі Гаї. Привітав їх із хорошим стартом та побажав добрих результатів і беззаперечних перемог й голова Тернопільської ОДА Степан Барна.

Власне, дані спортивні ігри охопили 17 районів, 2 міста обласного значення Бережани та Чортків, 7 об'єднаних територіальних громад. Змагалися учасники у 9-ти видах спорту, серед яких армспорт, гирьовий спорт, перетягування канату, легкоатлетична естафета, волейбол серед чоловічих та жіночих команд, пляжний волейбол, міні-футбол та футбол.

«Дуже приємно, що спорт та активний, здоровий спосіб життя знову стає популярним і не лише серед дітей, а й серед молоді і дорослих. Ми у цьому напрямі також працюємо – розвиваємо спортивну інфраструктуру. Вже три роки поспіль окремо передбачаємо фінансування із Державного фонду регіонального розвитку саме на спортивні об'єкти. Відкриваємо спортивні майданчики, футбольні поля зі штучним покриттям, встановлюємо вуличні тренажери тощо. На цьому зупинятися, звичайно, не будемо, адже наше завдання – це здорова нація. А здорова нація рівнозначне сильній нації», – наголосив під час вітання учасників спортивних ігор Степан Барна.

Більше фото за посиланням: https://www.facebook.com/pg/oda.te.gov.ua/photos/?tab=album&album_id=1399821040121477

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На святкові дні до ...
Наступна новина: На Тернопільщині ...

КОМЕНТАРІ