Онлайн кредит: Основні переваги

Онлайн кредит: Основні переваги

27.08.18 13:19 0 1094

Онлайн кредит - це відносно новий вид фінансових послуг в Україні, який з кожним роком стає все більш популярним. Звичайно, такий вид кредитування не зможе замінити традиційні банківські продукти, але, не дивлячись на це, він має цілу низку переваг, про які ми і поговоримо далі, а розповість нам про них головний редактор сайту Ccloan.ua, на якому безпосредньо можна прочитати про найзручніші варіанти онлайн кредиту на карту в Україні.

Зручність

Найважливіша перевага онлайн кредитів, яка робить його таким популярним серед багатьох українців, - це зручність. Все що потрібно для оформлення кредиту, це комп'ютер з доступом в інтернет для подачі заявки. При цьому не потрібно особисто відвідувати офіс кредитної компанії - подати заявку можна з будь-якого зручного для вас місця. В таких умовах набагато легше продумати своє рішення, а скориставшись сервісом порівняння швидких кредитів можна швидко проаналізувати пропозиції відразу декількох компаній, щоб вибрати найбільш вигідну саме для вас.

Швидкість

Вибираючи кредитування онлайн, нам не потрібно витрачати час на відвідування офісу фінансової установи. Завдяки високоавтоматизованому процесу, рішення по видачі кредиту приймається дуже швидко. Як правило, вже через кілька хвилин після подачі заявки ви його дізнаєтесь. Швидке прийняття рішення по кредиту дозволяє швидко перерахувати гроші на ваш рахунок, що теж істотно заощаджує час.

Мінімум документів

Додатковим плюсом є простота оформлення кредиту. Вам не потрібно збирати купу довідок, що підтверджують вашу фінансову спроможність. У більшості випадків буде достатньо надати паспорт, індикаційний код платника податків і документи про відкриття рахунку в банку.

Доступність

Головний недолік банківської сфери кредитування полягає в тому, що там пред'являються високі вимоги до фінансової спроможності клієнта. Тому при прийнятті рішення враховуються тільки офіційні джерела доходів і тільки певного рівня. Наприклад, банк ніколи не видасть кредит, якщо позичальник не може документально підтвердити своє джерело доходу, і вже точно не схвалить заявку клієнта з негативною кредитною історією.

У цьому плані інтернет-кредитори більш лояльні - як правило, вони розглядають таку інформацію як один з факторів оцінки кредитоспроможності клієнта, який не дискредитує його при прийнятті рішення про видачу кредиту. З цієї причини, багато людей, яким було відмовлено в банку, успішно отримують позики в небанківських фінансових організаціях.

Коли може знадобитися онлайн кредит?

Онлайн-кредит - це відмінне рішення для тих, хто потребує термінової фінансової підтримки через непередбачену ситуацію. Наприклад, це може бути пов'язано з поломкою автомобіля чи побутової техніки, або з терміновою покупкою, на яку не вистачає грошей.

Крім того, швидкий кредит дозволить вам реалізувати свої бажання, від яких ви відмовлялися через відсутність фінансових можливостей. Наприклад, ви мрієте поїхати в подорож, але у вас немає грошей. Не варто позбавляти себе такої можливості, тим більше що за допомогою онлайн кредиту ви можете легко вирішити цю проблему.

Коли не потрібно брати онлайн кредит?

Досить високі процентні ставки, є головним недоліком такого кредитування. Тому для довгострокових рішень вони не підходять, і якщо ви не впевнені в тому, що зможете швидко погасити свої зобов'язання перед кредиторами, то краще і зовсім відмовитися від такого варіанту.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ