Юрист / адвокат по земельних спорах (питанням)

Юрист / адвокат по земельних спорах (питанням)

27.08.18 23:08 0 922

Діяльність юриста із земельних питань пов'язана з постійним вирішенням конфліктних ситуацій, аж до судового розгляду. Вирішення земельних спорів фахівцем - найвигідніший варіант для людини, яка бажає відстояти свої права. Основною причиною звернення до послуг, які надає юрист по земельному праву, є земельна суперечка (конфліктна ситуація, викликана порушенням права власності або іншими незаконними діями щодо земельної ділянки).

Спеціалізація - адвокат по земельному праву і вирішенню земельних спорів

Плюсом звернення за допомогою до адвоката по земельних спорах також є можливість втручання цього спеціаліста у спір на будь-якій стадії розгляду. Як результат, клієнт отримує допомогу з боку юриста, який спеціалізується на вирішенні спорів, заснованих на порушеннях земельного законодавства. Адвокат приймає всю тяжкість захисту прав на себе і особисто спілкується з державними органами, другою стороною спору. Користь таких послуг складно переоцінити. Та й шанси на перемогу в справі виростають в рази, так як фахівець буде використовувати прогалини і протиріччя земельного права тільки на користь клієнта.

Найпопулярніші суперечки, в які залучається адвокат із земельних питань

Основна частка справ, в яких стає потрібним адвокат по земельних спорах, відноситься до питань, що виникають при:

  1. вилученні земель з незаконної власності;
  2. порушенні меж ділянок;
  3. визнанні недійсними угод;
  4. проведенні захисних заходів щодо права володіння землею.

Допомога юриста із земельних питань в супроводі земельних угод

Фахівці допоможуть при супроводі угод, пов'язаних з купівлею-продажем, орендою, даруванням, і в будь-яких інших, в яких фігурує передача прав на земельну ділянку, їх прийняття та реєстрацію. Професіоналізм, яким володіє юрист із земельних питань, дозволить провести такі процедури швидко, законно і без головного болю у клієнта.

Інформаційні послуги - земельну юрист роз'яснить всі питання

Юрист, або адвокат із земельних питань, крім практичної користі, заключним етапом якої є - рішення земельного спору, може принести і теоретичну допомогу. Скориставшись послугою - консультації по земельному праву, можна уникнути загострення ситуації і своєчасно забезпечити правомірну поведінку учасників можливого спору.

Розглядаючи детально, консультація по земельних питаннях - це вид послуг, що надаються фахівцем, які є трактуванням норм права Земельного кодексу, з питань клієнта. Звертаючись за юридичною консультацією, людина може попередити подальший розвиток спору і його перехід в судовий процес.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Завдяки соціально ...
Наступна новина: Купівля квітів в ...

КОМЕНТАРІ