Чорна паста для видалення небажаних волосків

Чорна паста для видалення небажаних волосків

28.08.18 21:34 0 967

Сьогодні люди готові на багато що, щоб шкіра стала ідеально гладкою. До видалення небажаних волосків вдаються як чоловіки, так і жінки. Один з новітніх способів зробити поверхню свого тіла гладкою - черная паста для шугаринга. Зрозуміло, перш ніж пробувати засіб, необхідно ознайомитися з особливостями процедури, протипоказаннями і відгуками.

Що являє собою чорна паста для видалення волосся

Чорна паста з'явилася в 2017 році і вже встиг здобути доволі суперечливу репутацію. Засіб позиціонують як один з найефективніших продуктів для усунення небажаних волосків. Паста складається з наступних компонентів:

  • Атрацитове вугілля. Очищає поверхню від скупчилися частинок ороговілої шкіри. Хороший абсорбент. Розщеплює токсини в верхніх шарах дерми. Завдяки вугіллю шкіра після сеансу стає більш ніжною і чистою. Саме за рахунок цього компонента паста має чорний колір;
  • Активний парафін. Має омолоджуючий впливом. Пом'якшує поверхню шкіри, сприяє захопленню волосків від кореня, але в той же час активно захищає від можливих подразнень і почервоніння. Також парафін знижує больові відчуття під час сеансу;
  • Бджолиний віск. Завдяки наявності цього компонента в складі, засіб краще захоплює волоски. Крім того, віск відмінно пом'якшує шкіру;
  • Вазелинове масло. Незважаючи на хімічне походження компонента, при депіляції він буде виключно корисний. Завдяки маслу видаляти волоски не так болісно, як могло б бути. Справа в тому, що продукт зволожує суху шкіру і перешкоджає її пошкодження;
  • Гліцериновий ефір каніфолі. Саме цей компонент сприяє створенню пленочки, за рахунок якої волоски видаляються без залишку. Ефір каніфолі створює на шкірі плівку, завдяки якій процедура видалення волосків стає ефективнішим.

Основними корисними властивостями чорної пасти вважаються:

  1. підтягування шкіри;
  2. усунення почервоніння;
  3. зменшення видимості пігментних плям;
  4. омолодження шкіри.

Цікаво, що чорна паста повністю видаляє корінь волоса. Завдяки цьому шкіра залишається гладкою надовго.

Основний виробник продукту

Оригінальну чорну пасту виробляє компанія Épilage. Існує безліч підробок продукту, які показують погані результати. З цієї причини даний засіб набуває погану репутацію. Виробники підробок стверджують, що паста складається з:

  • сандалового масла;
  • атрацітового вугілля;
  • ментолу;
  • м'яти;
  • куркуми.

Перераховані компоненти не можуть застигати і перетворюватися в плівку. Уважно читайте склад і не ведіться на фальшивий засіб. Оригінальна паста містить в собі тільки 5 компонентів:

  1. атрацітовий вугілля;
  2. активний парафін;
  3. вазелинове масло;
  4. бджолиний віск;
  5. гліцериновий ефір каніфолі.

Завдяки якісним складом оригінальної чорної пасти для видалення небажаних волосків, процедура проходить швидко, ефективно і майже безболісно.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Что собой представляет ...
Наступна новина: Характеристики Tanix TX9 Pro

КОМЕНТАРІ