Представник Тернопільського «Інваспорту» Андрій Єдинак в складі української збірної став срібним призером чемпіонату Європи з футболу

Представник Тернопільського «Інваспорту» Андрій Єдинак в складі української збірної став срібним призером чемпіонату Європи з футболу

30.08.18 12:06 0 532
У Стокгольмі (Швеція) відбувся чемпіонат Європи U21 з футболу серед спортсменів з вадами слуху. Участь у змаганнях взяло участь вісім команд, а саме: Туреччина, Росія, Бельгія, Польща, Швеція, Греція, Чехія та Україна. В складі збірної команди U21 України виступав вихованець Тернопільського регіонального центру «Інваспорт» Андрій Єдинак (1997 р.н.) і разом зі своїми колегами по команді виборов срібні медалі. Щодо загальних результатів, перемогу у турнірі здобула команда Туреччини, срібними призерами стала команда України, на третьому місці – представники Росії. Як розповів на сторінках офіційного Інтернет-сайту Спортивної Федерації глухих України тренер збірної України з футболу U-21 В.В.Таймазов, у першій грі нам дістався дуже сильний суперник - збірна Росії. Гра була напруженою і закінчилася з рахунком 2:0 на користь команди України.

Друга гра була проти команди з Греції. Нам несподівано видалася важка гра від греків, до цього вони програли шведів з великим рахунком 0:4. Наші футболісти довго шукали вихід, щоб забити гол, але на жаль, матч закінчився нічиєю (0:0).

В останній грі в нашій групі грали з господарями турніру – збірною Швеції. Збірна України дуже акуратно грала і зуміла забити чотири м'ячі у ворота. З рахунком 4:1 на нашу користь ми вийшли в півфінал на зустріч з бельгійцями.До цієї гри ми добре вивчили гру суперників. Шведи добре володіли з м'ячами і легко грали в один дотик.

Гра з бельгійцями закінчилася рахунком 2:0 (1 тайм) на користь збірної України, але після перерви бельгійці швидко забили 2 м'ячі та рахунок перетворився в 2:2. Додатковий час на 30 хвилин, наші футболісти показали свій характер «грати до кінця» і зуміли забити ще 2 м'ячі!!! Рахунок 4:2 на нашу користь. Збірна України вийшла у фінал.

11 серпня (останній день гри) відбувся фінал між командами збірної України та Туреччини. Ми вже знали, що команда Туреччини дуже сильно грала і в кожних іграх вони перемагали з великими рахунками. На жаль, в цій грі ми програли з рахунком 0:4 на користь Туреччини. Таким чином, збірна України посіла 2-е місце.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Тернополі з 1 вересня ...
Наступна новина: Владика Нестор: Розділена ...

КОМЕНТАРІ