На підсумкову колегію працівників освіти на Житомирщині зібралися освітяни з усієї області.

На підсумкову колегію працівників освіти на Житомирщині зібралися освітяни з усієї області.

30.08.18 08:23 0 387
У Житомирі традиційно перед початком нового навчального року відбулася обласна підсумкова колегія працівників освіти: «Нова українська школа: старт реформи, участь громади».

Підсумки минулого навчального року та завдання і виклики сьогодення освітяни обговорили 28 серпня, в обласній філармонії ім. С.Ріхтера. Участь у колегії взяли голова обласної ради Володимир Ширма, заступник голови ОДА Ярослав Лагута, народний депутат України Володимир Арешонков.

Від імені голови облдержадміністрації Ігоря Гундича привітав представників освіти з початком нового навчального року заступник голови ОДА Ярослав Лагута.

— «Майже всі ми цього року йдемо у перший клас, оскільки саме з 1 класу розпочинається фундаментальна реформа шкільної освіти, нової української школи. А справжні результати ми побачимо через 12 років, коли повністю буде сформовано громадянина за стандартами нової української школи. Дякуємо усім, хто долучається до цього процесу», – зазначив Ярослав Лагута.

Під час колегії освітяни отримали відзнаки та нагороди, а також обговорили зміни і завдання, які необхідно вирішити у рамках реформи освіти.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ