Житомирщина: огляд актуальних можливостей для ІГС області

Житомирщина: огляд актуальних можливостей для ІГС області

30.08.18 08:56 0 591
Якщо бажаєте вдосконалити свої знання, уміння та навички або ж просто реалізувати існуючий потенціал, тоді запрошуємо до огляду актуальних можливостей для громадськості.

Увага! Дедлайни вже незабаром.

Грант Президента України для молодих науковців

Державний фонд фундаментальних досліджень (ДФФД) оголошує конкурс Ф84 для молодих вчених. Переможці отримають гранти Президента України (150 тис гривень) для здійснення наукових досліджень у 2019 році. До участі приймаються нові наукові проекти, а також ті, які є продовженням попередніх досліджень та вже отримували гранти.

Термін прийому заявок – 20 вересня 2018 року.

Важливо, що претендувати на отримання гранту можуть молоді доктори наук віком до 45 років (на момент подання заявки). Перевага надаватиметься тим командним проектам, виконавцями якого є молоді вчені.

Умови участі - http://www.dffd.gov.ua/index.php?option=com_k2&view=item&id=298&lang=ua.

Школа толерантності для журналістів/-ок

Запорізький обласний благодійний фонд «Гендер Зед» оголошує конкурс на участь у тренінгу для журналістів та журналісток «Школа Толерантності з питань гендерної рівності», який відбудеться 19-21 жовтня в м. Запоріжжя.

Заявки приймаються з усіх регіонів України до 5 жовтня включно.

Реєстрація –

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfF5pn62Bw5-Bq8WyZq5prZnTmtFPhQ9VIp7GcFsPksJ0t5Hw/viewform.

Майстер-клас з ІТ-безпеки

Громадська організація «Інститут розвитку регіональної преси - ІРРП» запрошує журналістів на майстер-клас німецького експерта з ІТ-безпеки Роберто Гомеза Лареза.

Дата проведення – 5 вересня о 11:00 год.

Місце проведення – буде повідомлено після реєстрації.

Заявка на участь –

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeWfV8P5bGSpsY7HyNowIaRgItzQHniJarOw8cO16fiUhhjMg/viewform?c=0&w=1.

Всеукраїнський тренінг «DIGITAL в молодіжній роботі»

З 14 по 17 вересня 2018 року в Запорізькій області на острові Хортиця відбудеться Всеукраїнський тренінг «DIGITAL в молодіжній роботі».

Метою тренінг є підвищення рівня знань у молоді, фахівців молодіжної сфери, молодіжних працівників щодо використання у роботі інноваційних digital-технологій, а саме: базові знання з SMM, системної роботи в соціальних мережах з молодіжною аудиторією, ресурсів для web-дизайну.

До участі у тренінгу запрошуються робоча молодь, представники молодіжних рухів та об'єднань, громадських організацій, які працюють з молоддю, або залучають молодь до громадської діяльності.

Для участі необхідно до 12:00 06 вересня 2018 року заповнити аплікаційну форму за посиланням: https://goo.gl/forms/aebNR30UKlocE0j12.

Відбір учасників відбуватиметься на конкурсній основі, про результати відбору буде повідомлено електронним листом до 07 вересня 2018 року.

Конкурс для журналістів на найкращий матеріал про євроінтеграцію

Проект Association4U оголошує під патронатом Віце-прем'єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України другу хвилю конкурсу журналістських публікацій на найкраще роз'яснення положень і висвітлення результатів впровадження Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом в регіональних засобах масової інформації.

Конкурсний матеріал (лінк на матеріал на веб-сайті ЗМІ, або скан-копія матеріалу, або відео-/аудіофайл) має бути надісланий до 30 вересня 2018 року на електронну адресу media.a4u@gmail.com з позначкою «Журналістський конкурс».

Деталі про конкурс - http://association4u.com.ua/index.php/uk/2-uncategorised/203-journ-contest.

Діджитал-майстерня у Польщі для людей з порушеннями слуху

Підлітки віком від 16 до 18 років з порушеннями слуху, а також молодь, що цікавиться темою інклюзії запрошуються приєднатись до польсько-українського проекту «Крок вперед».

Дата, місце - з 3 по 11 жовтня, польське містечко Огродзінец.

Заповнити анкету на участь можна до 10 вересня включно за посиланням https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScj-YSh-42KoM8W6O84YGpV_brhEx96AvoEe2k9GXouYI2ffg/viewform.

Гранти на участь у саміті «Perspektywy Women in Tech Summit 2018»

Вам є 18 років? Ви – студентка, випускниця або аспірантка? Вивчаєте такі напрямки як IT, автоматика, роботика, електроніка, мехатроніка, телекомунікації в одному з університетів України та плануєте побудувати свою кар'єру в галузі технологій? Або ж Ви закінчили навчання не більше ніж 5 років тому в напрямку IT /комп'ютерні технології? Ви вільно володієте англійською мовою?

Якщо Ваша відповідь на ці питання ствердна, то варто подати заявку на грант і отримати шанс взяти участь у події безкоштовно!

Дедлайн: 25 вересня 2018 року.

Подача заявок відбувається через сайт саміту «Perspektywy Women in Tech Summit 2018» - https://www.womenintechsummit.pl/international-students-application.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі на ...
Наступна новина: Чотири нові іменні зірки ...

КОМЕНТАРІ