Оформлення свята повітряними кулями: Основні переваги

Оформлення свята повітряними кулями: Основні переваги

30.08.18 18:14 0 1090

Кулі завжди асоціюються з легкістю, веселощами, радістю і дитячої безтурботністю. Кулі створюють обсяг, за допомогою них можна досить швидко прикрасити велике приміщення (до речі, якщо ви із Харкова і вас цікавить украшение воздушными шарами вашого свята, то замовити кулі ви можете на сайті http://sharlemon.kh.ua). Оформлення за допомогою кульок підходить і для дорослого заходу і для дитячого. Особливо, звичайно, кульки викликають захоплення у дітей, тому свята для малюків рідко обходяться без куль. Правильний підбір колірної гами створюють потрібний настрій на торжестві. Крім того, кулі можуть бути не окремим оформленням, а доповненням до загального оформлення, вони добре поєднуються з тканинами, квітами, паперовими прикрасами.

У нашому асортименті величезна палітра найрізноманітніших відтінків куль і все ж не варто нехтувати основними правилами колірних рішень. Найкраще поєднуються комплементарні кольори, виберіть основний колір і додайте один або два кольори, комплементарні з основним. Такі поєднання завжди виглядають яскраво і стильно. Якщо це не дитячий захід, намагайтеся не використовувати більше трьох-чотирьох кольорів, дуже великий розкид в кольорах нівелює цілісність композиції. На дитячих святах допустимо багато яскравих кольорів.

Насправді, звичайно, багато що залежить від побажання клієнта, але стиль в оформленні - це ваша візитна картка. Кольорові рішення багато в чому залежать від тематики заходу. У новорічні свята найпопулярніші кольорові гами - блакитний або синій з білим, білий з сріблом, червоний із зеленим, червоний з золотом, зелений з золотом, синій з сріблом і поєднання трьох-чотирьох з цих квітів. На весіллях люблять пастельні тони: рожевий з білим, білий з золотом, рожевий з сріблом, білий з блакитним, Митній з бежевим, білий з бузковим та багато інших ніжні поєднання. Зараз дуже багато тематичних заходів, на яких вже поставлено свій колір. Особливо важливо «потрапити» в колір, якщо ви оформляєте корпоративні свята, оскільки тут палітра повинна точно збігатися з фірмовим стилем.

Оформлення кулями стало популярним дуже давно і на нього завжди знаходяться охочі, тому що:

  • повітряні кульки - це завжди весело, яскраво і позитивно;
  • таке оформлення відносно дешево, особливо оформлення без використання гелію;
  • швидкість, композиціями з повітряних кульок можна за невеликий час прикрасити великий простір;
  • оформлення кулями не вимагає будь-якої спеціальної підготовки приміщення.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ