Перший візит до гінеколога? Без паніки!

Перший візит до гінеколога? Без паніки!

30.08.18 18:26 0 1352

Перший похід до гінеколога - це завжди хвилююча подія для дівчини. Але все не так страшно, як може здатися. Такий прийом практично нічим не відрізняється від походу до будь-якого іншого лікаря. До речі, якщо ви з Оболоні і вам потрібно пройти огляд у гинеколога, тоді зробити це можна в Smart Medical Center, який знаходиться за адресою: м. Київ, вул. Тимошенко, 19.

Ніякої спеціальної підготовки перед консультацією або оглядом у гінеколога не потрібно. Можеш просто записати, коли у тебе почалися перші місячні, коли вони були в останній раз і яка циклічність менструального циклу. Щоб точно нічого не забути, про всяк випадок запиши свої питання. Може бути, тобі захочеться дізнатися про те, як починає рости груди і можливих хворобливих відчуттях при її зростанні, про те, чого чекати від першої менструації і як до неї підготуватися, або чи варто хвилюватися через нерегулярні місячних в підлітковому віці. Повір, на цю тему не буває дивних питань.

Як не хвилюватися перед першим походом до гінеколога?

Коли ми робимо щось вперше, ми завжди трохи хвилюємося, так що твої почуття абсолютно зрозумілі. Але сама поміркуй: через це ж проходять всі дівчата і нічого поганого з ними не трапляється.

Гінеколог - це головний лікар в житті жінки, ось чому важливо, щоб перший візит до жіночого лікаря залишив тільки позитивні враження. Перший огляд гінеколога не повинен викликати негативних емоцій, тому до нього потрібно підготуватися як фізично, так і психологічно.

Огляд гінеколога може бути малоприємним, але це не боляче, та й займає всього кілька хвилин. Тому боятися огляду не потрібн.

Як підготуватися до огляду у гінеколога?

Візьміть на прийом пелюшку (рушник) і шкарпетки (не у всіх поліклініках їх видають).

Вранці прийміть душ і підмийтесь. Але не варто занадто ретельно захоплюватися особистою гігієною, лікар повинен бачити реальну ситуацію. Голити інтимну зону спеціально для огляду не обов'язково.

Запишіть на листочку всі питання (щоб не забути), а також коли у вас була остання менструація.

Як проходить огляд у гінеколога?

Спочатку ви просто поговоріть з лікарем, а потім вона попросить тебе зняти трусики, надіти чисті шкарпетки і сісти на гінекологічне крісло (попередньо постеливши на нього пелюшку)

Огляд гінеколог виробляє в одноразових гумових рукавичках, так що ти можеш відчувати себе абсолютно спокійно. Ти також маєш право вибрати вид огляду - звичайний або гінекологічний. Але ти повинна розуміти, що лікар не зможе оцінити ситуацію до кінця, якщо не проведе повний огляд.

При гінекологічному огляді беруть мазок на флору піхви. Цей аналіз необхідний для того, щоб відрізнити звичайні білі від патологічних виділень, викликаних інфекцією або запаленням. Мазок наноситься на скельце і відправляється в лабораторію. Іноді ця процедура може викликати невеликий дискомфорт, але якщо ти розслабишся, все пройде легко і просто.

Якщо у тебе вже почалися місячні, найсприятливішим часом для огляду гінеколога будуть 5-7-й день менструального циклу. Звичайно, якщо немає ніякої екстреної ситуації.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Оформлення свята ...
Наступна новина: Кредит онлайн: Основні ...

КОМЕНТАРІ