Огляд бездротового портативної колонки Tronsmart Element T6

Огляд бездротового портативної колонки Tronsmart Element T6

30.08.18 19:12 0 1019

Літо - це пора гарної погоди, пікніків і відпусток, під час яких не завжди хочеться сидіти в тиші. Для цього у продажу є безліч портативних колонок, які здатні скрасити ваше дозвілля. Однією з них є потужна, довгограюча і компактна колонка Tronsmart T6, з якою ми сьогодні і познайомимося.

Дизайн, матеріали

Здалеку колонка нагадує туристичну флягу, як за розміром, так і за зовнішнім виглядом. Пристрій виконаний в циліндричному корпусі діаметром 7 см та висотою 22 см. Продається колонка в 2 кольорах - чорному і червоному.

Основа Element T6 виконана з чіпкої гуми, а її вага становить приблизно 800 грам, завдяки чому колонка стійко стоїть на поверхні, навіть на високій гучності. На максимальних рівнях вона здатна змусити вібрувати поверхня на якій стоїть, наприклад стіл. Самі динаміки прикриті міцною тканиною, а кнопки прогумовані, але, на жаль, вологозахисту у Element T6 немає, що варто враховувати вирушаючи відправитись на відпочинок біля води або якщо раптом почнеться дощ.

Колонка має кнопки для управління відтворенням звуку. На верхній частині розташований блок з 5 кнопок: живлення, відтворення / пауза, наступний і попередній треки, а також відповідь на дзвінок. Для регулювання гучності передбачено кільце, що обертається навколо блоку кнопок - дуже зручне рішення, так як дозволяє швидко і плавно виставити потрібний рівень, а градацій гучності тут багато. У нижній частині збоку, за заглушкою розташований роз'єм AUX і microUSB для зарядки.

Звучання

У колонки є два основних динаміка і один низькочастотний спрямований вниз, таким чином формується певна подоба системи 2.1. Основні динаміки спрямовані в протилежні сторони, завдяки чому формується об'ємне звучання. І справді, коли колонка грає, зрозуміти, що звук виходить з однієї точки дуже важко. Сумарна заявлена  потужність T6 становить ні багато, ні мало + 25 Вт (по 12 Вт на динамік і приблизно 1 Вт для низькочастотного випромінювача).

Дивлячись на колонку невеликого розміру в це віриш насилу, але як тільки включаєш її на повну гучність, то розумієш, що «розгойдати» невелику квартиру або місце на пікніку вона все таки зможе.

Звук Element T6 можна охарактеризувати як басовитий, потужний і не дуже деталізований в верхах. Баса тут точно в надлишку і він домінує над іншими діапазонами, а верхніх частот трохи не вистачає. Але звучання не назвеш неякісним. Навіть на високих рівнях гучності колонка не починає бубоніти і захлинатися. Зрозуміло, очікувати якихось одкровень не варто, це продукт іншого класу. Але виїхати на природу, послухати музику або подивитися фільм - з цими завданнями колонка справляється на 5+.

Tronsmart Element T6 підтримує функцію гучного зв'язку. На корпусі є кнопка відповіді на виклик, а всередині захований мікрофон. Якість передачі мови достатньо хороша, особливо якщо ви перебуваєте поблизу. Віддаляючись від колонки, відповідно, падає і якість передачі.

Автономність

Виробник заявляє 15 годин роботи від одного заряду акумулятора ємністю 5200 мАг. У мене при регулярному використанні колонки на рівні гучності в 50 % вийшло приблизно 14 годин, що дуже і дуже непогано. При бездротовому підключенні на екрані смартфона не відображається заряд акумулятора, про нього сигналізує тільки світлодіодне кільце на верхній частині. В принципі, колонкою можна продовжувати користуватися і під час зарядки від зовнішнього акумулятора, вона це вміє, але виробник на офіційному сайті не рекомендує цього робити.

Комплектація

Колонка поставляється в якісній картонній упаковці з магнітною застібкою. Всередині, крім Element T6, лежить інструкція, кабель microUSB для зарядки і коротенький кабель AUX для проводового підключення.

Висновки

Колонка Tronsmart Element T6 - це симпатичний пристрій для використання як вдома, так і за його межами. Звучить добре, з деяким надлишком баса, але з урахуванням вартості і спрямованості продукту особливих претензій до цього немає.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Кредит онлайн: Основні ...
Наступна новина: Як лікувати екзему?

КОМЕНТАРІ