Чернігів: На вул.Молодчого укладають асфальт

Чернігів: На вул.Молодчого укладають асфальт

31.08.18 08:44 0 449
Триває асфальтування проїзної частини дороги по вул.Молодчого - від перехрестя з вул.Шевченка до вул.Савчука. Укладається 1-й шар асфальтобетону, другий - у наступному році. Ці роботи завершуюють процес реконструкції каналізаційного колектору Д=600, яке виконувалось на замовлення КП "Чернігівводоканал".

Додаткові роботи, включаючи облаштування тротуару, велосипедної доріжки, паркану уздовж вулиці, вимагають розробки окремого проекту, замовником якого виступає Управління ЖКГ міської ради.

Як відомо, у січні 2018 році стався провал колектору по вул.Молодчого. На цій ділянці колектор збудований у 1976 році, матеріал труби – залізобетон. Загалом, із січня по квітень 2018 року на цій ділянці колектору сталося п'ять провалів асфальтобетонного покриття дороги. Причиною руйнації було осипання верхньої частини труби колектору.

Враховуючи реальну загрозу життю та здоров'ю громадян, 19 квітня на засіданні виконкому міської ради було прийняте рішення про перекриття вул.Молодчого. Рух транспорту було змінено.

Розуміючи значні терміни виготовлення проектної документації, строки проведення торгів по закупівлі робіт, та враховуючи той фактор, що неможливо відтермінувати проведення аварійних робіт по заміні ділянки колектору через загрозу руйнації дорожнього полотна, керівництвом КП «Чернігівводоканал» було прийняте рішення про проведення аварійних робіт на зазначеній ділянці колектору.

Договір на аварійний ремонт ділянки колектору від вул.Савчука до вул.Шевченка укладено з ТОВ «УТБ-Інжиніринг». Вартість робіт склала 3,16 млн грн. Роботи за договором було закінчено на початку липня ц.р.

За інформацією КП "Чернігівводоканал"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Збірна України з футболу ...
Наступна новина: У Тернополі послугами ...

КОМЕНТАРІ