Працівники Тернопільської митниці відвідали сім’ю загиблого в АТО бійця Дениса Громового

Працівники Тернопільської митниці відвідали сім’ю загиблого в АТО бійця Дениса Громового

01.09.18 09:35 0 1009
Чотири роки тому Тернопільщину сколихнула страшна звістка – під час жорстоких боїв за Іловайськ був смертельно поранений мешканець Чортківщини 27-річний Денис Громовий.

Разом з сім'єю він жив у селі Росохач Чортківського району. Денис поїхав у зону АТО добровольцем, був старшим оператором гранатометника, бійцем 3-го батальйону 51-ї механізованої бригади. Батько Дениса – учасник бойових дій в Афганістані.

Удома, в Росохачі, на тата й чоловіка не дочекались два синочки (2 і 6 років) і дружина Галина. Старший син Максим якраз тоді пішов у перший клас. Цьогоріч у вересні першокласником стане молодший Дмитро…

Напередодні річниці його смерті 30 серпня та Дня пам'яті загиблих учасників АТО заступник начальника Тернопільскої митниці ДФС Андрій Саварин разом із працівниками митниці відвідали сім'ю загиблого Героя.

Посадовці висловили родині подяку за подвиг бійця та вручили матеріальну допомогу. Школярики отримали канцелярське приладдя до початку нового навчального року, солодощі, фрукти тощо.

«Ми всі повинні пам'ятати тих, хто загинув за нашу свободу. Це вони ціною власного життя рятували у боях і своїх побратимів, і нас з вами. Обов`язок кожного – підтримувати їх рідних і близьких», - зазначив Андрій Саварин.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ