Cashbery: Обман чи ні і скільки проживе проект?

Cashbery: Обман чи ні і скільки проживе проект?

02.09.18 09:21 0 1054

Інвестиції можуть бути рівно настільки корисними для власного гаманця, наскільки і ризикованими. А якщо вам обіцяють ще й хороший відсоток, то багато хто сприймає це як скам. Сьогодні спостерігається справжній хайп-бум на криптовалютах, які за запевненням багатьох є або відмінним засобом інвестування, або мильною бульбашкою. Криптовалюта на думку багатьох - це фінансова піраміда. Однак такі слова, як: лохотрон, розвод, скам, хайп і т. д. часто можна почути і про інвестиційну платформу Cashbery. Тому давайте розберемося разом, обман Cashbery чи все ж таки ні?

На хвилі хайпа

Зовсім нещодавно світ дізнався новомодне слово «хайп», яке вже майже стало синонімом шахрайства. Сьогодні нерідко термін «хайп» використовується щодо ICO. Однак його аналоги (лохотрон, розвод) вживаються і щодо Кешбері. Є інформація про те, що на Cashbery кримінальну справу навіть завели. Однак щоб зрозуміти лохотрон це чи ні, потрібно більш уважно вивчити історію компанії.

Сутність питання

Перед тим як говорити «добре» або «погано», працює компанія чи ні, потрібно детально розібратися в принципі її функціонування. Cashbery - це інвестиційна платформа, в яку можна вкласти власні кошти і отримувати від цього непоганий прибуток.

Звичайно, на перший погляд це звучить як фінансова піраміда або лохотрон. Однак при більш детальному розгляді можна побачити, що вкладники отримують відсотки за рахунок того, що дають свої гроші в борг на певний проміжок часу. Таким чином, компанія платить людям відсоток за схемою простого кредитування, за якою працюють всі сучасні банки. В цьому і криється вся правда про платформу. Ви ж не вважаєте банки фінансовою пірамідою?

Як відбувається кредитування?

Отже як ми з'ясували, сервіс Cashbery працює за аналогією з банками, а саме - приймає від людей гроші і видає з них кредити іншим користувачам системи. При цьому вкладник отримує відсоток за період, протягом якого платформа може розпоряджатися його коштами в своїх цілях. Таким чином, якщо ви закрили депозит, то отримуєте всі свої капіталовкладення (ту кількість, яка була вкладена на початку співпраці), а також дохід у вигляді відсотків.

Схема роботи сервісу виглядає так:

  • Відкриття рахунку;
  • Переказ грошей на рахунок у вигляді інвестиції;
  • Вибір тарифного плану для заробітку;
  • Розрахунок рівня доходу - це додаткова функція. Такі прогнози складає калькулятор, який є на сайті компанії. Завдяки цій функції можна вибрати один із найкращих варіантів співпраці. Скільки "проживе" на платформі депозит, залежить саме від обраного тарифного плану;
  • Закриття депозиту і виведення коштів.

За такою схемою отримати мікропозику через платформу може будь-який користувач, будь то приватна особа або бізнесмен.

Що впливає на дохід?

Найголовнішим аспектом, який впливає на розмір одержуваного інвестором прибутку, є обраний ним тарифний план. Наприклад, якщо гроші були вкладені наприклад, 9 вересеня, то відрахування сроку депозиту буде обчислюватися саме з цієї дати. При цьому коли він закриється, клієнт може вирішити самостійно.

Компанія пропонує користувачам системи на вибір кілька тарифних планів, які дозволять інвестувати гроші на максимально вигідних умовах.

Чому не варто вірити?

У мережі можна зустріти інформацію про те, що Cashbery - це шахраї. Однак чіткий механізм роботи платформи змушує задуматися про те, чи дійсно можливо таке шахрайство? Адже все тут гранично просто і прозоро. Навіть організатори компанії - відомі публічні особи, які не приховують інформацію про себе.

Якщо вам раптом перестали платити відсотки, то завжди можна роз'яснити інформацію, зв'язавшись з технічним відділом. Точно так варто діяти, якщо актив був заморожений. У цьому випадку будь-яку брехню співробітників буде легко вичислити. Але оцінюючи позитивні відгуки про компанію, можна зробити висновок, що її технічна підтримка мало не бездоганна.

Висновок

Щоб не попастися на вудку брехні, яка сьогодні дуже часто зустрічається в інтернеті, необхідно глибоко розібратися в питанні, що вас цікавить. І тоді будь-яка брехня вийде на поверхню. Це добре видно на прикладі компанії Cashbery. Дана платформа надає свої послуги в багатьох країнах світу і робить це дуже якісно. Тому в порядності її працівників і керівників сумніватися не доводиться.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Услуги сантехника: Что ...
Наступна новина: Преимущества шуб из норки

КОМЕНТАРІ