Степан Барна про співпрацю бізнесу по кредитах з Німецько-Українським Фондом: Це унікальна можливість реалізуватися

Степан Барна про співпрацю бізнесу по кредитах з Німецько-Українським Фондом: Це унікальна можливість реалізуватися

03.09.18 12:54 0 493
Обласна державна адміністрація максимально підтримує ініціативи, які спрямовані на розвиток бізнесу на території області. Про це зазначив голова ОДА Степан Барна під час зустрічі з представниками банків-партнерів Німецько-Українського Фонду, а саме з Укргазбанком, Ощадбанком та ПАТ «KredoBank».

«Я вдячний представникам банківського сектору, котрі є партнерами наших програм, і хочу наголосити, що спільна робота дала можливість не тільки працювати в області з потужними суб'єктами господарювання, котрі мають реальні ресурси, а й забезпечила створення лише в першій половині поточного року майже 2,5 тисяч фізичних осіб підприємців та 302 юридичні особи підприємців. Я дуже ціную таку динаміку!», – наголосив Степан Барна.

Водночас, він зауважив, що в області важливе не лише питання збільшення кількості робочих місць, а й збільшення загальних доходів до державного та місцевих бюджетів.

«Питання щодо реалізації проекту спільно з Німецько-Українським Фондом із частковим відшкодуванням з обласного бюджету відсоткових ставок по кредитах дозволить забезпечити кредитування суб'єктів малого та середнього підприємництва. Це унікальна можливість для бізнесу себе реалізувати», – підкреслив голова ОДА.

За його словами, динаміка в області впродовж останніх років свідчить про те, що бізнес достатньо комфортно почувається. Про це також свідчить й динаміка освоєння капітальних вкладень в реальний сектор економіки. У 2014 році в реальний сектор економіки було інвестовано понад 2,5 млрд. грн., у 2015-ому – понад 3,8 млрд. грн., у 2016-ому – 4,8 млрд. грн., у 2017-ому – більше 7,1 млрд. грн. «Це говорить, що на території області бізнес динамічно працює та вкладає кошти у власний розвиток. До того ж бізнес, який функціонує, не тільки створює додану вартість, а й передумови до економічних зростань в регіоні», – поінформував Степан Барна.

Довідково про умови співпраці з банками-партнерами Німецько-Українського Фонду – за посиланням: http://www.oda.te.gov.ua/main/ua/news/detail/165943.htm

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Як вибрати жіночий рюкзак?

КОМЕНТАРІ