День знань Національного університету «Чернігівський колегіум» ім.Т.Г.Шевченка

День знань Національного університету «Чернігівський колегіум» ім.Т.Г.Шевченка

03.09.18 10:09 0 602
Цьогорічне свято 1 вересня відзначили ходою всіх студентів та викладачів університету від Красної площі до пам'ятника Борцям за волю України.

Студентів привітав чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

"Першокурсникам бажаю, щоб навчання було цікавим. Випускникам: не забувати про Чернігів, навіть досягши вершин кар'єрного зростання. І всім нам - спільно працювати, щоб робити наше місто кращим!», - сказав міський голова.

День знань цього року, як зауважив ректор університету Микола Носко, особливий – стартує перший навчальний рік закладу у статусі національного університету «Чернігівський колегіум».

Віддали данину пам'яті і випускникам університету, які загинули в АТО: Говорущенко Сергій, Бруй Микола, Найдьон Олександр, Бушнін Евген, Іщенко Андрій, Запека Віктор.

Як відомо, університет «Чернігівський колегіум» здійснює підготовку фахівців освітніх ступенів «бакалавр» і «магістр» із 8 галузей знань, 31 спеціальностей освітнього ступеня бакалавр та 24 спеціальностей, за якими здійснюється підготовка за освітнім ступенем магістра.

В університеті навчається більше 3,5 тисяч студенів. А за увесь час діяльності закладу підготовлено більше 50 тисяч випускників.

Більше фото - на сторінці прес-служби Чернігівської міської ради у Фейсбуці

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ