Букмекерська контора 1xBet: Огляд

Букмекерська контора 1xBet: Огляд

03.09.18 20:24 0 1314

Люди, які люблять робити ставки на спорт, скоріше за все вже чути про букмекерську контору 1xBet, а для тих хто ще з нею не знайомий пропонуємо невеличий огляд, а розповість нам про це головний редактор сайту http://promokod-1xbet.com, на якому можна знайти актуальні промокоди для 1xBet.

Коефіцієнти - хороші

Компанія 1xBet працює з дуже низькою маржею, пропонуючи одні з найвищих коефіцієнтів в світі. Варто згадати, що 1xBet практикує індивідуальний підхід до гравців, відстежуючи їх манеру гри і успішність на дистанції. Часто практикується індивідуальна порізка коефіцієнтів: при авторизації гравець бачить зовсім інші, значно знижені коефіцієнти (до 10 і більше пунктів) для своєї гри.

Спочатку в лінії 1xBet непоодинокими були випадки відверто кривих котирувань. В даний час букмекером була проведена робота по усуненню цієї проблеми.

Хороший вибір ставок

Компанія 1xBet є яскраво вираженим гібридним букмекером. Лінія 1xBet - це продукт симбіозу запозичених ліній від російських букмекерських компаній (BetCity, Марафон, Ф.О.Н.), а також від західних букмекерських компаній (Bet365) і постачальників бетінгового-софту.

Така тактика дозволяє компанії 1xBet мінімізувати фінансові витрати на утримання аналітичного відділу. Завдання останнього - лише адаптація і коригування лінії «під себе», а також робота над лінією на регіональних змаганнях. На виході клієнт 1xBet отримує можливість робити ставки на максимально можливу кількість спортивних подій за розширеним розписом.

Розпис прематч 1xBet - один із найширших, при цьому хороша варіативність характерна для більшості видів спорту. Варто відзначити хорошу пропозицію для ставок на результативність інтервалів ігрового часу матчу, точну різницю в рахунку і коридори.

Розпис схильний до значних коливань, що є одним з його недоліків. Як приклад: в даний час в футбольному розписі відсутні ставки на кутові, в хокейному розписі прибрали штрафні кидки... З іншого боку, з'явився розпис на теніс в турнірах ITF.

Через об'єктивні причини найбільш слабкий розпис дається на регіональні змагання - мінімальна кількість ринків без діапазону варіантів.

Хороший Live сервіс

БК 1xBet пропонує один з кращих в світі Live сервісів за вибором ставок на поточні події.

Лінія Live і розпис події досить великі для ставок з багатьох видів спорту і змагань в поточну хвилину. Live-платформа досить стійка, «мертві зони» при зміні рахунку або іншій прикордонній ситуації в подію незначні за часом, зміна котирувань відбувається адекватно і оперативно.

Відзначимо особливість софта: ближче до закінчення матчу подія може пропасти з центральної частини сторінки, і створюється видимість зняття події з лінії. Насправді подія не знімається і котирується до фіналу. Доступ до події збережений і знаходиться в лівій колонці ставок.

Платформа 1xBet дозволяє комбінувати події Live і прематч в одному купоні.

Гравець може зробити ставку на те, яка наступна подія відбудеться в матчі в інтервалах часу (тимчасових зонах). Опція поки обмежена лише кількома видами спорту (футбол, баскетбол), але в перспективі вибір буде розширений.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Почему пришло время ...
Наступна новина: Кленбутерол: Що це таке?

КОМЕНТАРІ