Кленбутерол: Що це таке?

Кленбутерол: Що це таке?

04.09.18 00:58 0 1404

Кленбутерол - ліки від астми, яке в 90ті роки отримало широкої популярності в фітнесі та культуризмі завдяки своїм жироспалюючим властивостями. Користується попитом і до цього дня. Продається в аптеках, а також на чорному ринку. Кленбутерол в таблетках випускають практично всі виробники допінгу, наприклад Pharmacom або Vermodje. Новачки, почувши про ефекти кленбутерола, починають шукати способи придбати його, але чи варта гра свічок? Кленбутерол - це серйозний препарат, неправильне вживання якого з легкістю зашкодить вашому здоров'ю. Це не чарівний жиросжигатель, і сьогодні ми розповімо вам чому прийом кленбутерола для схуднення може стати найсерйознішою помилкою на шляху втрати ваги.

Що таке кленбутерол?

Як вже зазначалося вище, це препарат для лікування бронхіальної астми. Його найближчий аналог - заборонений законом ефедрин. Завдяки своїй незвичайній структурі кленбутерол після прийом орально, зв'язується з рецепторами бета-2-альфа типу в жировій тканині, що сприяє значному прискоренню розпаду жирів.

Коли ви зайняті фізичною активністю в вашу кров надходять вільні жирні кислоти. Кленбутерол прискорює цей процес і збільшує масштаби. Так 1000 жирних кислот перетворюються в 10 000 вільних кислот.

Крім цього кленбутерол збільшує синтез гормонів катехоламінів: адреналіну і норадреналіну, а вони теж відповідальні за ефективне спалювання жиру.

Принцип дії кленбутерола:

 

  • Сплески адреналіну і норадреналіну, які ведуть до стимуляції жирових депо;
  • Придушення апетиту. Голод перестає бути вираженим, і практично не відчувається;
  • Стимуляція нервової системи, як від кількох чашок справжнього свежезаваренного міцної кави;
  • Збільшення температури тіла, що дозволяє витрачати більше калорій (термогенез);
  • Збільшення доступності вільних жирних кислот, які активно витрачаються тілом при наявності відповідної потреби через фізичного навантаження.

Віддалено прийом кленбутерола нагадує порцію посиленого предтренировочного комплексу-стимулятора. Хочеться рухатися більше, а голод йде на віддалений другий план, внаслідок чого практично не відчувається.

Людина на Кленбутеролі відчуває:

 

  1. Сильне зниження апетиту, особливо вранці натщесерце;
  2. Високий пульс;
  3. Сильне збудження нервової системи;
  4. Холодний піт;
  5. Виражена і помітна тремтіння кінцівок (пальців, рук, і т.п., внаслідок чого навіть друкувати стає важче, як на клавіатурі ПК, так і на екрані смартфона);
  6. Сильні і раптові судоми в будь-якій області тіла. Звичайний сильний вдих може викликати судому в області живота і легких.

Протягом 3-5 годин всі ці ефекти поступово пропадають. Тремтіння залишається досить довго, так само як і придушення апетиту, за що його люблять багато спортсменки з категорії фітнес-бікіні.

Побічні ефекти та шкода кленбутерола

Курс прийому кленбутерола - це величезний ризик для здоров'я. Перевантаження серцево-судинної системи, перетренированность, почуття розбитості, сильний стрес, надмірні тренування до відмови і т.п. - лише частина можливих побочек.

Регулярний прийом кленбутерола пригнічує всі системи організму. Організм бачить в препараті велику загрозу і всіляко намагається адаптуватися до нього, щоб уникнути стресу. Через цю причини доводиться постійно збільшувати дозування, знову і знову піддаючи організм стресу.

Чи допоможе кленбутерол схуднути?

Це не чарівна таблетка. Почавши пити курс кленбутерола ви не отримаєте результат, якщо не зміните свої харчові звички, раціон і фізичну активність. Якщо ви не втрачали вагу до прийому кленбутерола, то і разом з ним не будете.

Розглядайте даний препарат як небезпечний, але ефективний помічник в схудненні. Зверніть увагу на слово «помічник». Кленбутерол працює програмне забезпечення спалювання жиру, не витрачає енергію за вас, і не обмежує себе в їжі, це лише додаткове і небезпечне для здоров'я засіб. Його часто використовують професійні спортсмени, яким потрібно показати рекордно низький відсоток жиру на 1-2 дня в процесі змагань.

Схуднення - це активний спосіб життя, нестача калорій в раціоні без вираженого голоду і помірна фізична активність. Ніякі препарати не замінять цих основних факторів.

Навіщо вживати кленбутерол?

Виникає цілком логічне запитання: навіщо використовувати настільки небезпечний засіб? Кленбутерол приймають практично всі бікіні-спортсменки, так як він дозволяє тренуватися на знос і при цьому не відчувати тиск голоду. Ви працюєте в поті чола в тренажерному залі, у вас ще залишаються сили на щоденні тривалі кардіо-тренування, і при цьому ви не вмираєте з голоду. По крайней мере, за допомогою кленбутерола у вас виходить переконати в цьому свій мозок і нервову систему.

Зрозуміло, на тлі таких факторів жир тане, наче лід під палючим сонцем. Однак все це раціонально в короткостроковій перспективі. Варто вам «злізти» з кленбутерола, і весь ваш втрачений жир повернеться. Спортсменки йдуть на це через короткостроковість змагань.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: У Тернополі на території ...

КОМЕНТАРІ