Урочиста посвята у студенти: на перший курс тернопільського педуніверситету вступили понад дві тисячі абітурієнтів

Урочиста посвята у студенти: на перший курс тернопільського педуніверситету вступили понад дві тисячі абітурієнтів

04.09.18 13:03 0 556
Голова Тернопільської ОДА Степан Барна привітав із початком студентського життя та зі стартом навчального року у стінах вишу студентів-першокурсників Тернопільського національного педагогічного університету ім. В. Гнатюка. Цього року на першому курсі педуніверситету навчатимуть 2018 майбутніх педагогів.

«Наша держава потребує висококваліфікованих вчителів та викладачів. Особливо тепер в контексті Нової української школи та коли впроваджується реформа освіти. Тому ми покладаємо великі надії на молодих та активних, готових до роботи та до навчання дітей», – на цьому акцентував очільник області під час вітального слова на посвяті першокурсників у студенти ТНПУ.

Він наголосив, що освітня галузь в області розвивається та підтримується з боку держави, отримує належне фінансування на покращення як самих закладів, так і матеріально-технічної бази. Водночас зростає заробітна плата й у вчителів.

«Всі ці складові дають позитивний результат. І ми маємо чим гордитися. За результатами зовнішнього незалежного оцінювання, Тернопільщина зайняла третє місце серед областей України. 10-тисячний колектив вчителів, працівників освітньої сфери нашого краю чекає на вас. Тож, я бажаю вам бути активними, не боятися бути сміливими та реалізуватися», – звернувся до студентів Степан Барна.

Більше фото за посиланням: https://www.facebook.com/pg/oda.te.gov.ua/photos/?tab=album&album_id=1407511859352395

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі ...
Наступна новина: Особливості перекладу ...

КОМЕНТАРІ