Тернопільська область єдина представляє свій потенціал на економічному форумі у Польщі

Тернопільська область єдина представляє свій потенціал на економічному форумі у Польщі

05.09.18 10:28 0 448
Голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна бере участь у XXVIII Економічному Форумі, який розпочався 4 вересня у місті Криниця-Здруй Малопольського воєводства Республіки Польща. Тут діє виставковий стенд Тернопільщини — єдиного регіону України, представленого на Форумі.

Зокрема, серед презентаційних матеріалів Тернопільської області представлена Теребовлянщина продукцією ТзОВ «Орбітал» (ялинкові прикраси).

Попереду багато цікавих дискусійних панелей із виступами Президентів, Міністрів та відомих політиків з багатьох країн Євросоюзу. До слова, у першому пленарному засіданні бере участь Перший віце-прем`єр-міністр, Міністр економічного розвитку та торгівлі України Степан Кубів.

Головна мета проведення даного заходу — це створення сприятливого клімату для розвитку політичної та економічної співпраці в Європі. Протягом багатьох років тут піднімають важливі питання, що стосуються сфери економічної політики, а заяви учасників конференції оприлюднюються світовими ЗМІ та обговорюються в широких експертних колах.

Більше фото за посиланням: https://www.facebook.com/pg/oda.te.gov.ua/photos/?tab=album&album_id=1409347249168856

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ