В Житомирській області в Озерненській гімназії вже функціонує сучасна медіатека

В Житомирській області в Озерненській гімназії вже функціонує сучасна медіатека

05.09.18 09:10 0 569
Під час свята Першого дзвоника, 3 вересня, в Озерненській гімназії презентували оновлену шкільну бібліотеку. Відтепер це сучасна мультимедійна бібліотека з комп'ютерною технікою, Інтернет-зв'язком, мобільними меблями та комфортним дизайном.

Для облаштування медіатеки в Озерненській гімназії з районного бюджету виділені кошти у сумі 250 тис. грн., 180 тис. грн. співфінансування виділила область, більше 80 тис. грн. – кошти освітньої субвенції. Для медіатеки придбали комп'ютерну техніку на суму 94 тис. грн. Це 5 ноутбуків та 2 принтери.

За словами директора гімназії Анатолія Власюка, на Прозорро наразі опублікована закупівля техніки для медіатеки. Незабаром придбають ще 3 ноутбуки та інтерактивний дисплей.

Медіатечний простір передбачає, що тут діти зможуть не тільки навчатися, але й знаходити нових друзів, спілкуватися з ними, спільно проводити вільний час корисно, цікаво і пізнавально. У медіатеці можна навчатися не лише за підручниками, а й з використанням сучасних методів - комп'ютера та Інтернету. Усе це дає можливість творчо розвиватись та спілкуватись.

Нагадаємо, що в Житомирському районі вже працюють ще дві мультимедійні бібліотеки – в Левкові та Новогуйвинську.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Тернополі вулиці ...

КОМЕНТАРІ