Іноземні лотереї в які можна грати онлайн жителям РФ

Іноземні лотереї в які можна грати онлайн жителям РФ

05.09.18 18:26 0 1181

Іноземні лотереї - це лотереї, які проводяться в іноземних державах за межами Росії (до речі, на території РФ можна зіграти в закордонну лотерею в режимі онлайн, купивши квиток на сайті https://rus.lottothrill.com/).

Відмітною особливістю таких лотерей є те, що, як правило, їх організатором виступає держава або її суб'єкт (штат), а оператором виступає державна некомерційна організація.

Все це гарантує, що при проведенні лотерей не буде допущений порушень, а грошові кошти, отримані від реалізації квитків, підуть на призові виплати і фінансування соціально значущих державних програм.

Іноземні лотереї стали ще доступнішими

Реальність така, що багато людей регулярно беруть участь в різних лотереях і навіть виграють у них. Про це нам повідомляється:

  • в пресі;
  • по радіо / телебаченню;
  • або за допомогою будь-якого іншого способу розповсюдження масової інформації. 

Поступово земля повниться чутками, а бажаючих стати справжніми мільйонерами тільки додається.

Перспектива поповнити свої заощадження, не докладаючи при цьому ніяких зусиль, є дуже навіть привабливою. При цьому звістки про новоспечених багатіїв стосуються не тільки російських підданих, а й громадян іноземних держав.

Кожна історія про черговий виграш джекпоту підвищує попит на лотерейні квитки та тим самим підтримує їх поширення на високому рівні. Цілком можливо, що даний різновид азартних ігор і зовсім ніколи не припинить своє існування.

Де можна придбати квитки іноземних лотерей?

Інтернет, який з'явився внаслідок розвитку інформаційних технологій, дозволив миттєво отримувати інформацію про людей, які виграли в лотерею. До того ж, саме в мережі можна знайти дані про заповітні комбінації, здатні принести непоганий дохід.

Часи, коли для участі в закордонних лотереях доводилося виїжджати в іншу країну або замовляти квитки через пошту, давно пройшли. Тепер досить відвідати відповідний веб-сайт (наприклад, згаданий вище https://ru.lottothrill.com/) і придбати необхідну кількість квитків. Тут же можна ознайомитися з:

  • детальною інформацією про сам розіграш;
  • розміри джекпоту;
  • а також з існуючими умовами і правила гри.

Основні правила участі в світових лотереях

Будь-яка закордонна лотерея має свої правила, однак в більшості випадків вони збігаються. Для початку необхідно відвідати відповідний сайт і подати заявку. Зробити це дуже просто, так як даний процес займає всього кілька хвилин.

Якщо говорити про вікові обмеження світових лотерей, то їх учасник повинен бути старше 18 років. Значно рідше зустрічаються лотереї, в які дозволяється грати навіть з 16 років. Ніяких інших заборон на даний момент не існує.

Це означає, що росіяни можуть активно брати участь в іноземних лотереях і при цьому не хвилюватися про легальність своїх дій.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Кількість сонячних ...
Наступна новина: Советы по заправке ...

КОМЕНТАРІ