Інструментальний візок на колесах

Інструментальний візок на колесах

06.09.18 14:35 0 1753

Інструментальний візок - це просте і функціональне обладнання для зберігання та переміщення інструментів. Воно незамінне для облаштування зручного робочого місця в автомайстерень, цехах, гаражах та інших приміщеннях, де виконуються роботи з використанням різного інвентарю.

Головна її відмінність від аналогічного обладнання - це маневреність і мобільність, яку забезпечують дві пари коліс. Завдяки їм вона вільно пересувається в будь-якому напрямку і дозволяє оперативно отримати доступ до потрібних інструментів. Одне з них забезпечено гальмівним механізмом для фіксації обладнання в стійкому положенні. До речі, придбати і нструментальний візок на колесах можна тут.

Види інструментальних візків

Візок інструментальний на колесах може бути відкритого і закритого типу.

Моделі відкритого типу виглядають як конструкції з кількох відкритих полиць, що забезпечує безперешкодний доступ до інструменту з усіх боків. Їх зазвичай використовують для переміщення витратних матеріалів та інвентарю.

Закритий візок для інструменту має кілька висувних ящиків, забезпечених спеціальними ложементами. Кількість, розміри і висота ящиків можуть варіюватися, що дозволяє підібрати обладнання для різних типів завдань. Закрита інструментальна візок підходить для зберігання запчастин, витратних матеріалів та кріплення. Часто моделі обладнані дверцятами з центральним замком, що особливо зручно в разі індивідуального використання.

Використання

Візок інструментальний на колесах може використовуватися в якості невеликого верстата при виконанні нескладних робіт. На його верхній поверхні є невеликий бортик, що перешкоджає скачуванню інструментів під час роботи. Більшість моделей укомплектовано килимками з нековзкого матеріалу.

Ящики точно відповідають розмірам відділення і легко висуваються, а їх кількість варіюється від 3 до 7. Практика показує, що таке число ящиків є оптимальним для ефективної організації робочого процесу. Міцні широкі колеса забезпечують вільне пересування конструкції з будь-якого підлогового покриття.

Візок для інструменту на колесах може мати різні габарити, що необхідно враховувати при покупці. Більшість моделей досить компактні, але є і такі, які вимагають окремого місця для зберігання.

В процесі роботи ви зможете по достоїнству оцінити всі переваги інструментальних візків:

  • Легкість і мобільність;
  • Стійкість до корозії і механічного впливу;
  • Тривалий термін служби;
  • Високу місткість в межах заявлених розмірів;
  • Сучасний дизайн.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Преимущества посуточной ...
Наступна новина: Як правильно чистити зуби?

КОМЕНТАРІ