Тепловий насос для опалення будинку: Основні переваги

Тепловий насос для опалення будинку: Основні переваги

06.09.18 21:58 0 1198

Дане джерело енергії, в сучасний світ прийшло зовсім недавно. Тепловий насос здатний працювати як на системи кондиціонування приміщення, так і на обігрів води. Багато в чому перевершує навіть найдорожчі моделі теплогенераторів, які працюють на такому паливі як: газ, електрику, дизель.

Тепловий насос здатний забирати тепло з грунту, скельної породи і водойм. Як доведено вченими, тепло в цих породах тримається весь рік, навіть в холоди воно залишається з літнього періоду. До речі, якщо вам потрібний дешевий і якісний тепловой насос для отопления, Entheos - це те що вам потрібно!

Установка теплового насоса несе в собі чимало вигод, наприклад:

  • Підвищення рівня комфорту;
  • Виключається можливість загоряння, так як в експлуатації не потрібне використання горючих речовин;
  • У будинку немає сторонніх запахів дизельного палива;
  • Немає димової труби.

Тепловий насос витрачає мінімальну кількість електрики, цілком вистачає чверті того, що витрачають на себе традиційні прилади опалення: котли, генератори та багато іншого. Зважаючи на це переваги він добре підходить для приміщень з маленькою електричною потужністю.

Виходячи, з усіх позитивні якостей, можна зробити висновок, що використання такого пристрою - це економія особистих грошей і земної енергії. Ціна на установку в Україні немаленька, але окупність на економії палива складає всього 5 років.

Переваги теплового насоса:

  1. Економія. Високій рівень ККД (в середньому він 500%) дозволяє економити на паливі та електроенергії. При фактичної витраті в 5 кВт, тепловий насос витрачає всього 1 кВт;
  2. Турбота про навколишнє середовище. Пристрій дає можливість за допомогою екологічно чистого методу опалити приміщення. Цим проявляється турбота не тільки до природи, а й до самих людей, що знаходяться всередині будинку. Ресурси, які використовує людина в сучасному світі для опалення та кондиціонування не поновлюються, саме з цієї причини установка теплового насоса важлива для майбутнього покоління;
  3. Безпека в ісполяції. Відсутні такі небезпечні моменти як: відкрите полум'я, вихлопи, запах солярки і багато іншого. Повністю виключений витік газу або розлив мазуту. Не потрібно пожежонебезпечних сховищ для палива: вугілля, дрова, солярка;
  4. Комфорт. Робота проводиться в тихому стані. Присутній контроль клімату завдяки погодозалежної і мультизональной автоматиці, створює затишну атмосферу у всіх кімнатах будинку.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: "BioTabs": Органические ...
Наступна новина: Переваги замовлення ...

КОМЕНТАРІ