Житомирщина: майже 36 тис. жителів отримали правову допомогу за 2 роки роботи бюро у районах області

Житомирщина: майже 36 тис. жителів отримали правову допомогу за 2 роки роботи бюро у районах області

07.09.18 09:07 0 443
За 2 роки близько 36 тис. жителів Житомирщини скористались послугами фахівців 19 бюро правової допомоги в області та отримали необхідні консультації й роз'яснення.

Про це повідомляє Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Житомирській області.

— «За два роки роботи фахівці 19 бюро правової допомоги у Житомирській області надали консультації 30810 особам, ще понад 5 тисяч жителів направили письмові заяви про надання юридичної допомоги. За час роботи бюро було видано 3475 доручень адвокатам та 1350 наказів представникам бюро для складання процесуальних документів та представлення інтересів клієнтів у судах та інших органах», – йдеться у повідомленні.

Також отримати фахові юридичні консультації жителі Житомирщини можуть і під час роботи мобільних чи дистанційних пунктів доступу до безоплатної правової допомоги. За 2 роки фахівці бюро здійснили виїзди 868 мобільних та забезпечили роботу 337 дистанційних пунктів до системи БПД.

Регіональний центр інформує, що у бюро правової допомоги кожен житель може отримати доступ до електронних сервісів Міністерства юстиції. Це особливо актуально для мешканців сіл та селищ, адже не у кожного є доступ до мережі Інтернет. Більше 2600 осіб скористалося сервісами Мінюсту за два роки роботи бюро.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вперше з 2012 року ...
Наступна новина: Степан Барна: В області ...

КОМЕНТАРІ