В Житомирській області у Миропільській гімназії незабаром завершаться ремонтні роботи і діти навчатимуться у гарних умовах

В Житомирській області у Миропільській гімназії незабаром завершаться ремонтні роботи і діти навчатимуться у гарних умовах

07.09.18 08:26 0 420
Ремонтні роботи у Миропільській гімназії Романівського району навчальному процесу не заважають , адже у перспективі тепла будівля, гарні класи і комфортні умови.

Про це розповідають вчителі гімназії.

«Ремонт роблять хороший. Прикро вийшло, що стався потоп і треба перероблювати стелю, але проект розрахований до кінця 2018 року і час на це ще є. Вже у нас зроблено 4 класи – іноземної мови, математики, біології та хімії. Наразі чекаємо на обладнання для кабінетів», – розповіла заступник директора гімназії Ірина Яцкова.

Також вона додала, що активно тривають роботи із утеплення фасаду будівлі і вже незабаром вони будуть завершені.

За словами заступника голови ОДА Романа Щебетова, підрядник має завершити усі роботи до 10-15 жовтня 2018 року, хоча проектом передбачена реконструкція до кінця 2018 року.

«Із підрядником була укладена угода у жовтні минулого року, а завершення проекту – 31 грудня 2018 року. Підрядник пообіцяв доробити всі роботи до 10-15 жовтня. Також він переробив покрівлю і вода вже не протікає, залишився косметичний ремонт і тільки після цього він отримає кошти», – сказав Роман Щебетов.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: Питання ...
Наступна новина: На Тернопіллі на дорозі ...

КОМЕНТАРІ