Нотаріуси Тернопільщини відзначили 25-річчя нотаріату України

Нотаріуси Тернопільщини відзначили 25-річчя нотаріату України

07.09.18 10:02 0 577
Кращих фахівців у сфері нотаріату області відзначили з нагоди їхнього професійного свята, що вже традиційно в Україні відзначають 2 вересня.

Під час урочистостей заступник голови Тернопільської обласної державної адміністрації Ігор Вонс наголосив, що вкрай важливим є процес впорядкування системи взаємодії між органами державної влади та господарюючими суб'єктами.

«Ваше покликання полягає у тому, щоб максимально сприяти розбудові правової держави. Ви стоїте на сторожі Закону, допомагаєте громадянами та організаціям в захисті їхніх прав, — зазначив під час вітального слова Ігор Вонс. — В умовах розвитку правового суспільства, ваша роль у цьому процесі є беззаперечною, тож бажаю з гідністю та честю виконувати цю високу місію! Нехай дороговказом у вашій праці будуть наполегливість, чесність та сумління, що утверджують високе звання нотаріуса».

З нагоди свята кращим представникам галузі вручили відзнаки. Святковий настрій нотаріусам Тернопільщини створив колектив Тернопільського обласного державного музичного училища імені Соломії Крушельницької.

Фото прес-служби Тернопільської обласної ради

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Підприємці Житомирщини ...

КОМЕНТАРІ