Metal Work: Засоби пневмоавтоматики європейської якості

Metal Work: Засоби пневмоавтоматики європейської якості

10.09.18 08:56 0 894

Фірма Metal Work, яка розташована в Італії, є відомим виробником пневматичних компонентів, що використовуються для монтажу систем автоматизації (до речі, в Україні продукцію цієї ТМ можна купити на сайті). Історія Metal Work починається в 1967 році, а виробнича діяльність компанії стартувала з невеликого цеху, що виробляв фітинги для систем стисненого повітря. З кожним роком компанія регулярно розширювала структуру і збільшувала асортимент продукції, що вироблявся, в результаті чого по цей день утримує лідируючі позиції на ринку пневматичних фітингів для систем автоматизації.

Загальна інформація

Основне виробництво розташоване в Concesio, недалеко від Брешії. Загальна чисельність персоналу компанії на поточний момент становить понад 300 осіб. Мережа з 46 філій, розташованих як в Італії так і за кордоном, нараховує ще приблизно 600 співробітників. В 1992 році компанія Metal Work була сертифікована за стандартом якості ISO 9001, з 2000 року є власником екологічного сертифікату ISO 14001, а в 2007 році список сертифікатів компанії поповнився OHSAS 18001.

Продукція

В даний час Metal Work випускає 5 основних категорій продукції:

  • блоки підготовки повітря;
  • приводи;
  • клапани;
  • фітинги;
  • керуючі компоненти.

Повний список всіх вироблених компонентів з докладним описом і характеристиками представлений в 800-сторінковому каталозі. Якість продукції, ефективна організація продажів і максимально точне задоволення потреб клієнтів є наріжними каменями, на яких бахується репутація Metal Work Pneumatic.

На даний момент компанія пропонує:

  1. різні пневмоциліндри і пневмозахвати;
  2. величезний вибір всіляких пневморозподілювачів;
  3. різні блоки підготовки повітря;
  4. а також широко відомі і визнані в усьому світі фітинги і з'єднання.

Окремо варто згадати такі розробки інженерів компанії, як: блоки підготовки повітря виконані у форм-факторі "all-in-one" і пристрої під назвою "пневмоелектроперетворювачі", які дозволяють енергію стисненого повітря перетворити в електричний струм.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Гипсовая и фасадная ...

КОМЕНТАРІ