Переваги меблів для офісу під замовлення

Переваги меблів для офісу під замовлення

10.09.18 13:23 0 831

Інтер'єр офісного приміщення є візитною карткою будь-якого підприємства. Сюди приходять нові клієнти, у яких ще не склалося певної думки про статус компанії. Тут постійно перебувають співробітники підприємства, яким просто необхідні комфортні умови для ведення продуктивної трудової діяльності. Тому меблі повинні бути не тільки ефектними, стильними і доступними за ціною, але і зручними.

Меблі від виробника - надійний варіант!

Якщо ви маєте намір знайти меблі для офісу ще дешевші, ніж вже наявні на прилавках варіанти, зверніться до виробника, який заздалегідь налаштований на обслуговування бюджетних клієнтів (наприклад, меблевий салон "ОСКАР": https://mebli-oskar.com.ua/). В даному випадку ви отримаєте масу переваг і не тільки у вигляді вигідної ціни:

  1. Гарантія якості. Відшукавши виробника, що має власне виробництво, можна не переживати щодо якості продукції, що виготовляється. Зацікавлений в залученні нових клієнтів продавець буде підходити до виробничого процесу з повною часткою відповідальності;
  2. Можливість додаткового здешевлення моделі. При необхідності клієнт завжди може здешевити виріб, замінивши матеріали або фурнітуру на більш доступні за ціною варіанти;
  3. Відповідність предметів меблів архітектурним особливостям приміщення. Замовивши створення меблів за індивідуальним проектом, можна гідно облаштувати навіть саме малогабаритне приміщення. При створенні індивідуальних проектів можливе виготовлення ергономічних і багатофункціональних виробів для ніш, віддалених кутів і вузьких отворів;
  4. Можливість зміни відтінку меблів. При бажанні клієнт може вибирати не тільки форму і стиль виконання, але і відтінок матеріалу. Можливе замовлення як однотонних, так і комбінованих моделей виробів.

Скільки коштує меблі, створені за індивідуальним замовленням?

Вартість відповідного предмета меблів буде залежати від багатьох факторів. У числі моментів, що визначають цінові показники, буде собівартість матеріалів та фурнітури, розміри і складність конструкції. Також на вартість буде впливати надання знижок на загальних підставах або в рамках постійної співпраці. Збірка і доставка меблів також можуть впливати на вартість товару.

Крім відтінку, форми і розмірів меблів замовник також може вибирати стильове виконання гарнітурів. При необхідності дизайнери можуть розробити індивідуальний стиль, відповідний загальної спрямованості зовнішнього вигляду логотипу компанії.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: У Тернополі відбувся ...
Наступна новина: "Добра грінка" – новий ...

КОМЕНТАРІ