Що таке кінезіо тейп?

Що таке кінезіо тейп?

10.09.18 19:39 0 1219

В процесі активних тренувань і занять спортом досить часто можна отримати різні травми, такі як розтягнення, вивихи, забиті місця або навіть переломи. Спортсменам важливо в найкоротші терміни повернутися в лад, тому для швидкої та дієвої реабілітації в сьогоднішній спортивній медицині часто застосовується кінеза тейп. Для чого потрібен цей унікальний пластир, розглянемо в даній статті, а розповість нам про це співробітник інтернет-магазину arestapes.com.ua, в якому ви безпосередньо їх можете придбати.

Що таке тейпування всьому світу стало відомо після Олімпійських ігор в Сеулі. Побачивши на тілах японських спортсменів різнокольорові смужки, наклеєні особливим способом, багатьох цікавило питання: як називається пластир для спортсменів? Ідея його створення прийшла японському доктору хиропрактику Кензо Касі ще в 70-х роках минулого століття. Але широке поширення його методика отримала тільки зараз. Сьогодні що таке кінезіо тейпування знають спортсмени, доктора і звичайні люди в багатьох країнах світу, в тому числі і в Україні.

Кінезіо тейп - це еластична стрічка з високоякісного натурального бавовни, за своєю структурою схожа з шкірою людини. Її зворотна сторона покрита гіпоалергенним акриловим клеєм, який при зіткненні з тілом активізується від нагрівання.

Кому підходить кінезіо тейп?

Різнобарвна тейп стрічка - що це таке і кому необхідно її застосування? Найчастіше її використовують спортсмени, але цей унікальний за своїми властивостями пластир повинен бути в кожній аптечці. Дорослі та діти, які страждають від болю в м'язах і суглобах, по достоїнству оцінять кінезіо тейп. Що це таке знають навіть вагітні.

Тейпінг - це ефективний метод для реабілітації та лікування травм, а також будь-яких пошкоджень опорно-рухового апарату у спортсменів і звичайних людей. Що таке тейп стрічка спортивна добре знають професійні спортсмени. При її накладення напружені м'язи розслабляються і швидше відновлюються, поліпшується кровообіг і рух лімфи, забезпечується надійна фіксація м'язів без обмеження рухливості.

Регенерація травмованих м'язів і зв'язкового апарату прискорюється завдяки тому, що на уражену ділянку накладається тейп стрічка. Для чого припиняти заняття спортом? Цього не потрібно робити. Пластир не обмежує рухів, дозволяє шкірі дихати, пропускає піт і при цьому є водостійким.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Шейкер для спортивного ...

КОМЕНТАРІ