В Житомирській області у Малині починають реконструкцію будинку культури з демонтажу покрівлі

В Житомирській області у Малині починають реконструкцію будинку культури з демонтажу покрівлі

11.09.18 14:08 0 520
Розпочинається активне ведення будівельних робіт у районному будинку культури в м. Малин. Ремонт розпочинають з даху приміщення, далі – утеплюватимуть фасади, підводитимуть комунікації, змінюватимуть систему опалення, реконструюють концертну залу.

Голова Малинської райдержадміністрації Дмитрій Кисельчук, наголошує на тому, що це перший об'єкт у районі, який реалізовуватиметься за кошти Державного фонду регіонального розвитку у співфінансуванні із місцевим бюджетом.

За його словами, проект реконструкції районного будинку культури розрахований на 2 роки і передбачає утеплення фасадів, капітальний ремонт покрівлі із заміною несучих конструкцій, облаштування внутрішнього туалету, проведення водоводу, заміну системи опалення, ремонт концертної зали.

Нагадаємо, що загальна вартість проекту складає - 30 млн грн. Наразі районний будинок культури перебуває в аварійному стані, тому потреба в ремонті нагальна.

У районному будинку культури планують створити історико-культурний музей та конференц-зал, змінять внутрішнє оздоблення концертної зали, змонтують нову сцену.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 3-річна дівчинка з ...
Наступна новина: Чернігів: У спеціалізованих ...

КОМЕНТАРІ