Степан Барна: Через сильну українську армію ми зможемо побудувати потужну,незламну державу

Степан Барна: Через сильну українську армію ми зможемо побудувати потужну,незламну державу

11.09.18 13:06 0 488
Ми горді, що українська армія відроджується на території Тернопільської області та у свідомості, серці кожного українця. Приклади героїзму, які були проявлені військовослужбовцями Національної Гвардії України, починаючи від нашого земляка генерала Сергія Кульчицького, є прикладами того, як мають виховуватися майбутні покоління військовослужбовців на Тернопільщині та в Україні. На цьому наголосив очільник області Степан Барна під час урочистостей з нагоди 79-ої річниці створення військової частини 3002.

«Дякую кожному військовослужбовцю Національної Гвардії, який упродовж 17-ти ротацій забезпечував порядок, охорону та боротьбу з сепаратизмом і російською агресією на Сході нашої держави в Донецькій і Луганській областях. перед вами поставлене завдання – додатково забезпечити порядок і спокій на території мирної України, яка покликана розбудовуватися економічно, утверджуватися, а також створювати передумови для стабільності розвитку. Вірю в те, що через сильну українську армію ми зможемо побудувати потужну, незламну державу», - зазначив Степан Барна.

Також він наголосив, що 2014 рік став переломним для Національної Гвардії та Збройних Сил України, адже у 2012 році в області фактично не було жодного боєздатного з'єднання, а усі військові частини були знищені агентурою Кремля.

Також з нагоди свята очільник області відзначив кращих бійців та офіцерів грамотами.

Бiльше фото за посиланням: https://www.facebook.com/pg/oda.te.gov.ua/photos/?tab=album&album_id=1415339241902990

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі щоденні ...
Наступна новина: У Тернополі оновлюють фасад ...

КОМЕНТАРІ