Види жіночого зимового верхнього одягу

Види жіночого зимового верхнього одягу

11.09.18 19:01 0 1008

Хто сказав, що взимку можна ходити тільки в шубі або пуховику? Представляємо вам огляд зимових видів верхнього одягу на будь-який смак, колір, розмір і спосіб життя, а розповість нам про це співробітник інтернет-магазину https://sergio-cotti.ua/verhnjaja-odezhda-dlja-zhenshhin/, в якому безпосередньо можна купити брендовий жіночий одяг за доступною ціною.

Дублянка

Верхній одяг, яка шиється з дублених овчин хутром всередину, шкірою назовні, без подальшого покриття лицьового боку тканиною. Найпопулярніші моделі: короткі дублянки-курточки і подовжені (до коліна) варіанти. Завдяки овчині, з якої виготовляється дублянка, вона витримує мороз до 30 градусів. Звичайно ж, за умови, що матеріал - натуральний.

З чим носити дублянку?

Короткі дублянки відмінно поєднуються з джинсами і брюками (навіть класичні варіанти підійдуть). Подовжені дублянки ви можете надягати на будь-який одяг: сукні, спідниці, штани і т. д.

Манто

Просторе пальто з тканини або хутра, без наскрізної застібки, часто без рукавів, нагадує накидку. Манто з тканини може бути утеплено і прикрашено хутром.

Манто швидше є одягом для виходу в світ, так як навряд чи витримає сильний мороз і довгі прогулянки взимку. Але це теж відмінний варіант: жіночний і витончений!

З чим носити манто?

Вкорочене манто прекрасно поєднується з класичними брючними ансамблями і довгими спідницями. До речі, якщо ви не знаєте, з чим одягти ваше шикарне новорічне плаття в підлогу, то вкорочене манто - кращий вибір!

Манто завдовжки до колін рекомендується носити з елегантними сукнями та спідницями.

Пальто

Гарне зимове пальто шиється з щільної тканини з великим вмістом вовни і утеплюється синтетичним ватином (часто використовують подвійне утеплення). Саме таке пальто зможе зігріти вас навіть в 15-градусний мороз.
Я рекомендую даний вид верхнього одягу використовувати для міського життя і поєднувати з спідницями і сукнями.

Пихора

Це парка, куртка або пальто, зовнішня сторона яких зроблена з плащової тканини або шкіри, а внутрішня - з хутра, зазвичай кролячого. Іноді пихора шиється з капюшоном, який розстібається посередині і в розкритому вигляді перетворюється в комір.

Пихора хороша тим, що витримує вогкість і вітер, а також мороз до -15 0 С.

Пихори бувають і довгі, і короткі. Тому одяг для комплектування з пихорою вибирайте в залежності від її довжини.

Пуховик

У класичному варіанті пуховик «набитий» тільки пухом. Пух може бути качиний, гусячий, гагачий, лебединий. Такі пуховики позначаються словом down. Якщо ви побачили на ярличку пуховика слово feather, значить наповнювач для пуховика - це пух упереміш з пером. Слово wool сигналізує про те, що наповнювач - вовняний ватин, а слово polyester вказує на те, що наповнювач - синтепон. Найтепліший і морозостійкий - пуховик з наповнювачем down (пух) або змішаної наповнювачем пух + перо, але відсоток пуху повинен бути більше.

Пуховик оптимальний для комплектів в повсякденному або спортивному стилі.

Шуба

І, звичайно ж, на першому місці і в пріоритеті у багатьох - шуба! Улюблена шубка краще всіх зігріє в саму студену погоду. Шуби бувають натуральні і штучні, короткі і до п'ят. Вибір великий і різноманітний, як і вартість цього чудового м'якого і затишного вироби!

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Магістерська робота на ...

КОМЕНТАРІ