Перфорована шкіра для створення оригінального і стильного образу

Перфорована шкіра для створення оригінального і стильного образу

12.09.18 00:46 0 3411

Приголомшливо красива, м'яка, еластична натуральна шкіра - знову на піку моди сезону 2017-2018. Сьогодні ми поговоримо про перфоровану шкіру.

Перфорація - це особливий спосіб обробки натуральної шкіри, в процесі якого поверхню пробивається невеликими наскрізними отворами (до речі, замовити послуги перфорації шкіри можна на сайті https://altex.ua). Такий спосіб обробки шкіри надає виробам незвичайний вид.

Найчастіше перфорована шкіра використовується для створення рукавичок і сумок без підкладки. Ці аксесуари вимагають хорошого повітрообміну, а перфорована шкіра може забезпечити його найкраще.

Перфоровану шкіру дуже часто використовують для оббивки салонів автомобілей.Такое покриття салону автомобіля має ряд преимущест, а також і ряд недоліків.

Переваги:

  • Перфорована шкіра досить швидше нагрівається, в зимовий пермод часу досить 30-40 секунд щоб сидіння автомобіля стали теплими. Такий ефект досягається завдяки системі вентиляції;
  • В той же час вона також швидше охолоджується. У літній період часу сидіння вашого автомобіля будуть комфортно охолоджені.

Недоліки:

  • Так як перфорована шкіра являє собою поверхню з нанесеними отворами, то своє властивість твердого та міцного матеріалу вона, на жаль, втрачає;
  • У разі якщо ви раптом пролили щось на такий матеріал, прибрати вологу буде дуже складно, а часом і зовсім неможливо. Особливо, якщо це була не вода;
  • Якщо вас переохолодить автомобіль системою кондиціонування, можна сильно застудитися;
  • Незважаючи на те, що матеріал буде покритий численними отворами, його ціна від цього тільки збільшитися, відповідно і вартість виготовлення покриття для сидінь теж.

Шкіра будучи неймовірно благодатним матеріалом з точки зору оформлення фактури, надає широкий вибір засобів художньої виразності для дизайнерів даного напрямку: ворсові, тиснені, металізовані.

Кількість варіантів оформлення фактур збільшується при комбінації декількох ефектів на поверхні шкіри, наприклад, тиснення під змію з ефектом металізації. Нові технології обробки шкіри дозволяють отримати матеріали чарівної краси!

Сучасне літнє взуття часто має перфоровані деталі по всій площі. Отвори різної форми можуть бути використані для перфорування шкіри. Любителям оригінального і неймовірно стильного образу, напевно, припадуть до вподоби стильні аксесуари. Перфорована шкіра чудово виглядає в дизайні суконь. Але на жаль, її застосування для виготовлення плащів і курток не виконує функцію верхнього одягу.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Как стилизовать мужские ...

КОМЕНТАРІ