Квартири у Луцьку за програмою ДОСТУНЕ ЖИТЛО

Квартири у Луцьку за програмою ДОСТУНЕ ЖИТЛО

12.09.18 22:08 0 3315

Квартири від забудовника у Луцьку являють собою вигідний варіант для тих, хто хоче придбати якісне житло, побудоване з урахуванням усіх сучасних вимог до будівельних матеріалів і рівню комфорту. Завдяки програмі це можливо зробити за допомогою держави, яке вносить деяку суму від вартості, тим самим надаючи громадянам фінансову підтримку.

Особливості програми

Завдяки програмі купити квартири від забудовника у Луцьку можливо за участю держави - одну частину вартості покриває державний бюджет, а другу оплачує громадянин. Це можливо для двух категорій громадян:

  • купити квартиру в новобудові Луцька з підтримкою держави можуть громадяни, які мають право на 30% оплату загальної вартості нерухомості (70% оплачують самостійно);
  • ті, хто брав участь в АТО - держава оплачує 50% від вартості нерухомості.

Необхідно пам'ятати, що брати участь в програмі можуть тільки ті будівлі, які знаходяться на етапі будівництва. У тому числі існують особливі вимоги до рівня доходів. Якщо у кожного члена сім'ї дохід в п'ять разів перевищує встановлений прожитковий мінімум, допомога держави не надається, оскільки в такому випадку вважається, що сім'я може купити квартири в новобудовах Луцьку самостійно.

Чому слід обрати саме “Луцьксантехмонтаж 536”

Ціна на квартиру в новобудовах Луцьку приємно здивує покупця. Ми відповідально ставимося до співвідношення вартості і якості, тому клієнти цілком задоволені житлоплощею. Будівельник пропонує гарантії відповідності кінцевого результату початковим проектом з дотриманням всіх заходів безпеки і використанням сучасних будівельних матеріалів. Забудовник здає проект вчасно, завдяки чому покупці можуть заселитися, розрахувавши все наперед. Ми зі смаком підходимо до планування, ретельно формуємо дизайн, тому кожна квартира продумана, а її внутрішнє оздоблення відповідає сучасним віянням інтер'єру.

Переваги нерухомості від забудівника:

  • абсолютно нова споруда, яка не вимагає капітального ремонту, косметичного відновлення;
  • зручні планування і розрахунок площ на квартири з певною кількістю кімнат, європейський рівень комфорту, умови для життя краще, ніж у старих будинках;
  • нові комунікації, опалювальні системи і якісні склопакети, які забезпечують у квартирі комфортний мікроклімат;
  • обладнана прибудинкова територія, що включає в себе дитячу інфраструктуру (площадки), паркувальні місця, облаштовані під'їзди і т. д.

Купити квартиру в новобудові Луцька зможе кожна сім'я, яка відповідає вимогам програми. Подібний варіант дозволяє придбати нерухомість для комфортного життя в одній з абсолютно нових будівель від забудовника. Ціни на квартири в новобудовах Луцьку відповідають якості нерухомості, тому що усі будівлі є абсолютно новими.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Анализ крови на гормоны
Наступна новина: Как отличить настоящие ...

КОМЕНТАРІ