Коли потрібно зібрати інформацію щодо кандидата – обирай «ЧЕСНО»

Коли потрібно зібрати інформацію щодо кандидата – обирай «ЧЕСНО»

12.09.18 22:16 0 889

Вибори – це дуже важлива подія в житті країни. Кожен громадянин повинен віддати свій борг державі та обрати свого представника у Верховній Раді або представника своєї країни, що займе місце президента.

Останні події в житті країни навчили нас, як громадян, добре розбиратися в кожному кандидатові, але, на жаль, не завжди є час для того, щоб знайти потрібну інформацію, тим більше, що зазвичай вона не дуже правдива. Щоб зарадити цьому, ми ще у 2011 році створили громадський рух «ЧЕСНО», головною метою якого є збір, аналіз та оприлюднення актуальної інформації щодо представників політичної еліти в широкий доступ.

Зараз «ЧЕСНО» – це найбільший в Україні ресурс, який робить цю справу. Нашою метою є:

  • забезпечення прозорості виборів;
  • надання інформації щодо депутатів та інших політиків і партій;
  • збільшення відсотків населення, яке обдумує кожну кандидатуру.

Для цього ми вам даємо такі види інформації:

  • джерела фінансування та біографії можновладців;
  • описання ситуацій, які склалися внаслідок суперечок та конфлікту інтересів;
  • новини політики;
  • обіцянки партій і фракцій – що виконано, а що ні.

Таким чином, володіючи такого роду інформацією, ви можете створити свою власну думку щодо кожного з кандидатів, а вже знаючи про нього все, самі зможете вирішити: віддавати голос чи ні.

На сьогодні в нас залучено до пошуку інформації велику кількість громадських активістів та волонтерів, які живуть та працюють по всій території країни та за її межами. Це було важливою умовою, бо саме думка різних людей може допомогти знайти найбільш правильне рішення чи допоможе виділити правдиву інформацію.

В умовах постійних інформаційних війн та скандалів громадський ресурс «ЧЕСНО» зарекомендував себе як портал, на якому розміщена тільки правдива інформація. Вже зараз ми дуже відомі в країні та маємо найбільший архів даних на політиків.

Перевірка кандидата за допомогою ресурсу – це дуже легко. Вам потрібно лише зайти на сайт та ввести його прізвище або назву партії у спеціальне віконце, і вже через кілька секунд ви будете мати змогу переглянути всю наявну на нього інформацію

Ми завжди раді бачити вас на наших сторінках і працюємо виключно для вас, щоб ніхто і ніколи не зміг вас ошукати, а свій вибір ви зробили, спираючись на розум та логіку, а не політичну рекламу, в якій кожен хвалить сам себе та обіцяє все й зразу.

Давайте разом проводити моніторинг наших політиків та партій, щоб потім, коли ми всі проголосуємо, були впевнені, що обрали саме тих людей, які будуть, не жаліючи себе, працювати на благо громади та своєї держави.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Правильное продвижение ...
Наступна новина: Домики для собак: А чи ...

КОМЕНТАРІ