Бізнес Тернопільщини отримає кредити під 7,5% річних в гривнях

Бізнес Тернопільщини отримає кредити під 7,5% річних в гривнях

13.09.18 11:19 0 515
З 23 вересня 2018 року розпочинає діяти програма часткового відшкодування відсоткових ставок за кредитами банків для суб'єктів малого і середнього підприємництва, яка дає змогу отримати кредит за відсотковою ставкою 7,5% річних в гривнях.

«Такі кредити стали доступними завдяки тому, що обласна державна адміністрація спільно з Німецько-українським фондом розробила відповідний механізм - Порядок використання коштів, передбачених в обласному бюджеті, на часткове відшкодування відсоткових ставок за кредитами банків для суб'єктів малого і середнього підприємництва» - говорить голова Тернопільської облдержадміністрації Степан Барна. (документ доступний для ознайомлення на офіційному веб-сайті Тернопільської ОДА в банері “Підтримка бізнесу” за посиланням: http://www.oda.te.gov.ua/main/ua/publication/content/26830.htm)

«На відшкодування відсотків за такими кредитами з обласного бюджету до кінця 2018 року виділено 900 тис. грн., я переконаний, що депутатський корпус обласної ради підтримає виділення значно більшої суми коштів на 2019 рік, аби кожен охочий представник бізнесу мав можливість скористатися програмою відшкодування» - зазначив голова Тернопільської обласної ради Віктор Овчарук.

Хто може претендувати на часткове відшкодування?

Кредитуватися будуть суб'єкти малого та середнього підприємництва, які зареєстровані на території Тернопільської області і здійснюють в межах регіону господарську діяльність, основний вид якої відповідає вимогам Порядку за встановленими основними напрямками, зокрема: сільське господарство, харчова та переробна промисловість, готельний та ресторанний бізнес, IT та телекомунікації, інформаційні послуги (детально - Додаток 3 до Порядку).

Що потрібно для отримання часткового відшкодування?

Підприємцю достатньо звернутися до банку-партнера - ПАТ «KredoBank» та підписати кредитну угоду.

Яка максимальна сума кредиту?

Максимальна сума кредиту для суб'єкта малого та середнього підприємництва – 100 тис. євро. Кредити надаються виключно в національній валюті. Участь позичальника у фінансуванні об'єкту кредитування – не менше 20%.

Який строк часткового відшкодування?

Максимальний строк здійснення часткового відшкодування відсоткових ставок за кредитами банків не повинен перевищувати перші 24 місяці.

За отримання детальної інформації щодо отримання кредитів звертайтесь до відділення ПАТ «KredoBank».

(м. Тернопіль вул. Дружби,3, тел. (0352) 47 52 93; (0352) 43 00 43; 068 084 70 09; електронна адреса: mykola.subtelnyi@kredobank.com.ua

За отримання детальної інформації щодо відшкодування відсоткових ставок за кредитами звертайтесь до Тернопільського регіонального центру підтримки підприємництва (м.Тернопіль, вул.Грушевського, 8, каб. 837 тел. (0352) 25-25-85, (098) 648-60-86; електронна адреса: ternopil.vrp@gmail.com.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігівський ЦНАП має ...
Наступна новина: У Тернополі демонтували ...

КОМЕНТАРІ