Особливості міських рюкзаків

Особливості міських рюкзаків

13.09.18 15:55 0 929

Міський рюкзак є зручною і практичною річчю, з якою можна з комфортом переміщатися по місту і носити з собою все необхідне. Крім того, його можна використовувати для різних подорожей і відряджень. При цьому, ви зможете взяти набагато більше речей, так як тягати за спиною важка вага куди легше, ніж носити в руках. До речі, купити міський рюкзак за доступною ціною можна тут.

Кому і навіщо знадобиться міської рюкзак?

Сучасний чоловічий рюкзак знадобиться всім тим, хто, виходячи з дому, бере з собою багато речей. Якщо вам досить взяти тільки телефон і гаманець, тоді, в принципі, можна обійтися барсеткою або клатчем. Однак, найчастіше цього буває недостатньо і чоловікам потрібна більш містка сумка.

Наприклад, студенту часто доводиться носити з собою ноутбук або конспекти, а спортсмен повинен брати на тренування спортивну форму, кросівки і воду. Найкраще справлятися з цими функціями буде стильний чоловічий міської рюкзак. Звичайно, він є не таким великим, щоб використовувати його в тривалих подорожах.

У той же час, для пересування по місту, поїздок на природу, пішохідних або велосипедних прогулянок він підійде найкращим чином. Тим більше, що сучасні моделі є не тільки практичними і місткими, але і стильними. Міські рюкзаки можуть бути виконані в одному з таких стилів:

  • спортивний;
  • етно стиль;
  • андеграунд.

Ви зможете вибрати підходящий для вашого образу варіант, який буде гармонійно виглядати з вашим одягом.

Конструкції міського рюкзака:

  1. Станкова. В основі станкового конструкції лежить жорстка рама, виконана з пластика або металу, яка носить назву верстат. До неї за допомогою шплінгов і люверсов прикріплюється мішок. Цей варіант сьогодні не є поширеним для міських рюкзаків;
  2. М'яка. Найбільш поширена конструкція для рюкзаків міського типу. Вона не має ніяких жорстких каркасних деталей. Обсяг таких рюкзаків варіюється в широких межах, але, як правило, не перевищує 50 літрів. Основними перевагами подібної конструкції є мінімальна вага порожнього вироби і можливість швидко його згорнути. Ця модель використовується не тільки для міських рюкзаків, а й для виробів туристичного плану;
  3. Каркасна. Ця конструкція теж використовується для виготовлення міських рюкзаків, хоча спочатку вона призначалася для виробів обсягом понад 50 літрів. В її основі лежать спеціальні алюмінієві пластини, які надають спинці жорсткість. В результаті ви можете носити рюкзак без будь-якої шкоди для хребта.

З яким одягом поєднувати і куди носити?

Міський рюкзак буде ідеально поєднуватися із спортивним одягом або ж стилем casual. Ця річ призначена для повсякденного неформальної обстановки, прогулянок по місту з друзями або поїздок за місто на природу. Наприклад, чорний рюкзак буде відмінно поєднуватися з темно-синіми джинсам і світлим світшоти. Також оригінально буде виглядати коричневий рюкзак і світлий або картатий повсякденний костюм.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ