Користь кокосового молока

Користь кокосового молока

13.09.18 16:15 0 883

Індустрія харчової промисловості не стоїть на місці. Щорічно на прилавках супермаркетів з'являються все нові й нові продукти. Сьогодні говоримо про кокосове молоко. Цей напій набув особливої  популярності на тлі загального захоплення правильним харчуванням і здоровим способом життя. Так на сьогоднішній день, кокосове молоко є просто незамінним під час посту.

Далі, ми розбиремося, в чому полягає користь даного продукту, а більш детальну інформацію про кокосове молоко, а також вершки - читайте тут.

Кокосове молоко: Що це таке?

Кокосове молоко отримують штучним шляхом з м'якоті зрілого тропічного фрукту. Незважаючи, на те що воно складається з рослинних, насичених жирів, воно досить легко засвоюється організмом. Також воно відмінно підходить для приготування різних страв. Наприклад, супів, різотто, каш.

Чим корисне кокосове молоко?

У кокосовому молоці міститься велика кількість вітамінів і цінних мікроелементів (вітаміни A, С, Е, групи В, мідь, цинк, залізо, марганець, селен). Присутня в ньому також і лауринова кислота, яка зміцнює імунну систему і активно бореться з вірусами.

Цей напій позитивно впливає на стан всього організму в цілому. Регулярне споживання кокосового молока знімає симптоми хронічної втоми і депресії, заспокоює нервову систему, покращує роботу шлунково-кишкового тракту. Корисне воно і для профілактики захворювань серця і судин. Крім того, кокосове молоко активує роботу мозку.

Незважаючи на те що кокосове молоко є більш калорійним, ніж коров'яче, вважається, що масла та жирні кислоти, які входять до його складу, легше засвоюються організмом. Однак якщо ви завзято стежте за своєю фігурою, то краще не налягати на цей напій.

Крім того, кокосове молоко беззаперечно необхідне тим людям, які не переносять тваринний білок і, як наслідок, не можуть пити коров'яче молоко. За вмістом корисних і цінних речовин рослинне молоко з тропічного фрукту ні в чому не поступається аналогам. Особливих протипоказань у нього немає. Є лише поодинокі випадки індивідуальної непереносимості.

З'явилось бажання детальніше ознайомитись з корисними властивостями кокосового молока? Тоді перейдіть по посиланню вище, спецілісти компанії Asia Foods зможуть більш детально вам про нього розповісти.


Незважаючи, на те що воно складається з рослинних, насичених жирів, воно досить легко засвоюється організмом. Також воно відмінно підходить для приготування різних страв. Наприклад, супів, різотто, каш.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ