Микола Негрич - депутат дії

Микола Негрич - депутат дії

13.09.18 20:17 0 833

Як повідомляє сайт www.solomenskiy.kiev.ua: У Києві багата історія і особлива атмосфера, особливо це стосується старовинних районів міста. З кожним роком будівлі старіють, наприклад, в Солом'янському районі досі збереглися будівлі п'ятдесятих років. Але ці старі будівлі несуть в собі чимало проблем. Однак за допомогою спільних зусиль жителів Києва і чиновників було здійснено багато роботи в цій сфері. Ремонтуються школи, дитячі садки, житлові будинки та під'їзди.

Наприклад, тільки за останні півроку в 10 житлових будинках району поміняли старі вікна на металопластикові, і роботи тривають. Солом'янка є старим районом столиці. Тут живе багато пенсіонерів, які найбільше потребують тепла і затишку. Для їх комфорту і також комфорту всіх мешканців Солом'янського району депутат Київради Микола Негрич робить багато справ.

Микола Негрич народився влітку в 1982 року. Він - громадянин України і переїхав до Києва в 1998 році. Благополучно закінчив інститут ім. Т. Шевченка, отримавши диплом за фахом Міжнародного права.

Обіймав економічну посаду в «Хліб України» і майже через рік його підвищили до керівника державних програм. У 2004 почав керувати Агропромбудкапіталом і зараз займає цю посаду. Двома роками пізніше його вибрали керівником «Плиски Агро». Микола одружений і у нього двоє синів.

Результати роботи під керівництвом Миколи Негрича

Одним з перших громадських об'єктів став дитсадок на вулиці Волгоградській. Зрозуміло, це не єдиний садок для дітей, який потрібно відремонтувати. Микола Негрич розробив стратегію на рік вперед і планує провести ремонти і в інших дитячих садах і школах.

Депутат Микола Негрич - один з небагатьох депутатів, який бореться за облаштування лісопарків і скверів, тому в даний момент розробляється проект про реконструкцію Солом'янського парку, де будуть проводити час жителі столиці. Кожна зміна починається з дрібниць - вважає Негрич Микола Михайлович. Він бере участь в корисних для району проектах, працює на благо жителів і домовляється з інстанціями для отримання додаткових коштів на відновлення району.

Звичайно, участь жителів у цьому питанні не менш важливо. Прогрес дає згуртоване співробітництво з державою. Рішення і створення комфортного життя починається із загальною роботою кожного громадянина.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ